Antena Căutare

„Niciunul dintre noi nu își dorește să trăiască fără celălalt”. Doi soți s-au sinucis împreună. Când i-au găsit, polițiștii au fost înduioșați

Doi soți s-au sinucis împreună, după ce unul dintre ei a primit un diagnostic cumplit. Ei au pregătit totul cu atenție, iar când au intrat în casa lor, polițiștii au fost înduioșați de felul în care i-au găsit. 

Doi soți s-au sinucis împreună, după ce unul dintre ei a primit un diagnostic cumplit. Ei au pregătit totul cu atenție, iar când au intrat în casa lor, polițiștii au fost înduioșați de felul în care i-au găsit.

Înainte ca Howard și Jacqueline Titterton, din St Asaph, Wales, să se sinucidă, aceștia au lăsat, între altele un plic la ușa unor vecini, cu 500 de lire sterline și o notă în care au explicat ce au făcut și de ce.

Howard, în vârstă de 80 de ani, și Jacqueline Titterton, în vârstă de 78 de ani, și-au planificat cu meticulozitate moartea și au lăsat câteva scrisori adresate prietenilor, polițiiei și avocatului lor.

Într-una dintre aceste scrisori, cei doi soți au explicat motivul pentru care au ales să se sinucidă împreună. „Niciunul dintre noi nu își dorește să trăiască fără celălalt”, au scris ei.

Bătrânii au menționat că s-au bucurat de o viață „minunată” și că au decis împreună să moară în același timp, fără ca unul dintre ei să pună vreo presiune pe celălalt în acest sens.

Înainte de a se sinucide împreună, ce doi soți au lăsat o cheie de la apartamentul lor la ușa unor vecini, astfel încât să poată intra polițiștii în casa lor.

De asemenea, bătrânii au pus etichete cu nume pe obiecte, pentru a indica persoanele cărora vor să le lase moștenire.

Cei doi soți au fost găsiți decedați în locuința lor pe 13 noiembrie 2018. Bărbatul a fost găsit într-o cadă goală, acoperit cu o pătură și un halat, iar soția lui a fost găsită întinsă pe pat.

Cei doi ar fi murit prin sufocare, la puțin timp unul față de celălalt. Femeia și-ar fi învelit soțul cu o pătură și un halat, înainte să se sinucidă și ea.

Soții Titterton au luat decizia de a se sinucide împreună după ce bărbatul a fost diagnosticat cu cancer intestinal. Soția lui, asistentă, l-a îngrijit acasă o perioadă, până când s-a sinucis în aceeași zi cu el.

Un român își oferă, la mica publicitate, serviciile femeilor, care vor să facă un copil: „Nu caut sex. Ajut în mod natur... Un bebeluș s-a născut la doar trei luni, având 258 de grame! Cum arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x