E un caz unic în lume! Cum arată fetița de un an și jumătate care nu a pus gura vreodată pe zahăr și nici nu a gustat mâncare procesată!

O familie de englezi vegetarieni au decis ca fetița lor să crească departe de mâncarea procesată, zahăr, grăsimi și alte ispite culinare nesănătoase.

O familie de englezi vegetarieni au decis ca fetița lor să crească departe de mâncarea procesată, zahăr, grăsimi și alte ispite culinare nesănătoase.

Grace a împlinit de curând un an și jumătate și părinții ei au fost de acord să dea un interviu jurnaliștilor de la Daily Mail despre cum e să-ți ții departe fetița de tot ceea ce este nociv.

De o frumusețe de revistă, micuța are energie cât zece copilași, e activă și fericită.

Însă,...internauții nu au ezitat să îi critice. De ce? Din punctul lor de vedere, fetița e subdezvoltată și palidă...În plus, deși are 18 luni, Grace pare un bebeluș.

Grace mănâncă foarte multe legume și fructe, e pasionată de broccoli, de salate și de sucuri naturale. Părinții ei s-au confruntat toată viața cu alergii și intoleranțe alimentare.

E puțin probabil că părinții fetiței voi începe să îi dea chipsuri, înghețată, mezeluri și alte alimente care, din perspectiva nutriționiștilor, nu sunt sănătoase.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri