Antena Căutare

E un caz unic în lume! Cum arată fetița de un an și jumătate care nu a pus gura vreodată pe zahăr și nici nu a gustat mâncare procesată!

O familie de englezi vegetarieni au decis ca fetița lor să crească departe de mâncarea procesată, zahăr, grăsimi și alte ispite culinare nesănătoase.

O familie de englezi vegetarieni au decis ca fetița lor să crească departe de mâncarea procesată, zahăr, grăsimi și alte ispite culinare nesănătoase.

Grace a împlinit de curând un an și jumătate și părinții ei au fost de acord să dea un interviu jurnaliștilor de la Daily Mail despre cum e să-ți ții departe fetița de tot ceea ce este nociv.

De o frumusețe de revistă, micuța are energie cât zece copilași, e activă și fericită.

Însă,...internauții nu au ezitat să îi critice. De ce? Din punctul lor de vedere, fetița e subdezvoltată și palidă...În plus, deși are 18 luni, Grace pare un bebeluș.

Grace mănâncă foarte multe legume și fructe, e pasionată de broccoli, de salate și de sucuri naturale. Părinții ei s-au confruntat toată viața cu alergii și intoleranțe alimentare.

E puțin probabil că părinții fetiței voi începe să îi dea chipsuri, înghețată, mezeluri și alte alimente care, din perspectiva nutriționiștilor, nu sunt sănătoase.

O mămică a crezut că este o glumă, când și-a văzut, pentru prima dată, fetița: "A fost un șoc. Nu am știut până cân... VIRAL. Medicii l-au anunţat că e pe moarte, aşa că a decis să îşi ceară iubita de soţie. În ziua nunţii, totul s-a schim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x