Antena Căutare

Ea e ”femeia zombie”, care atrage privirile tuturor când iese pe stradă. Cum arată când renunță la acest look

Inii are 21 de ani și un look inediat. Tânăra preferă să arate de parcă a ”ieșit dintr-un mormânt”, cum chiar ei îi place să spună. Cu ajutorul specialiștilor, ea a renunțat la acest aspect și a fost surprinsă de felul cum arată în haine obișnuite.

colaj de imagini cu inii, care are machiaj strident si par blond Galerie
Inii are 21 de ani și un look inediat. Tânăra preferă să arate de parcă a ”ieșit dintr-un mormânt”, cum chiar ei îi place să spună. Cu ajutorul specialiștilor, ea a renunțat la acest aspect și a fost surprinsă de felul cum arată în haine obișnuite.

Pentru a arăta așa, Inii petrece ore bune pentru a se pune la punct. Începe cu părul, pe care trebuie să-l împletească pentru a fi ușor creț și a avea volum.

De asemenea, ea se machiază ore bune. Outfit-ul e mai ușor de creat pentru că adoră negrul și are o mulțime de articole care se potrivesc.

Citește și: Test pentru mințile de geniu. Identifică rezervorul de apă care se va umple primul. Rezolvă acest test în 20 de secunde

Cum arată ”femeia zombie” după ce renunță la look-ul inedit

”De obicei, mă machiez timp de 2-3 ore. Cu părul meu e altă treabă. Am nevoie de ore bune ca să îl am așa. Trebuie să-l împletesc, ceea ce durează patru ore.

Vreau să arăt de parcă am ieșit din mormânt. Mă simt bine când arăt greșit pentru că mă simt așa. Am început să mă îmbrac așa când aveam 18 ani. Am vrut să mă îmbrac așa de mai devreme.”, a povestit Inii, care a subliniat faptul că nu a vrut să-și supere familia și a mai așteptat.

”Stilul meu a explodat când m-am mutat de acasă”, a mai adăugat ea.

Citește și: Obiectul din mâna pescarului valorează milioane de dolari, dar când afli ce este, de fapt, e posibil să nu vrei să te apropii

”Urăsc să port roz, albastru sau galben. Aceste culori sunt drăguțe, distractive și blabla, dar nu sunt pentru mine.

Pentru a o transforma, make-up artistul a fost nevoit să scape de tot machiajul de pe fața tinerei. După ce a machiat-o subtil, i-a împletit părul și a pus peste o perucă.

Bineînțeles, a renunțat complet la ținuta neagră și a optat chiar pentru nuanțele care nu erau pe placul lui Inii: albastru și galben. Tânăra nu a fost deloc încântată de felul în care arăta și asta s-a văzut după grimasele ei.

”Când mă uit în oglindă văd o altă persoană și nu mă simt eu.”, a spus Inii după ce s-a văzut.

Citește și: Cum arată bărbatul care mănâncă doar carne crudă de pui. Care e motivul pentru care urmează acest regim alimentar bizar

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum arată bărbatul care mănâncă doar carne crudă de pui. Care e motivul pentru care urmează acest regim alimentar bizar... Obiectul din mâna pescarului valorează milioane de dolari, dar când afli ce este, de fapt, e posibil să nu vrei să te ap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x