Antena Căutare

El este bărbatul păpușă! Nu ți-ai fi imaginat că un bărbat poate să arate AȘA! „Doamne, ești inuman de frumos!” Uite cum arată ACUM!

Un tânăr din Brazilia a reușit să uimească o lume întreagă după ce s-a transformat radical și a ajuns să arate ca o păpușă.

Un tânăr din Brazilia a reușit să uimească o lume întreagă după ce s-a transformat radical și a ajuns să arate ca o păpușă.

Mauricio Galdi de 27 de ani a recurs la numeroase operații estetice pentru a arăta precum vestita păpușă Ken. Încă din copilărie, acesta s-a declarat fanul păpușilor Barbie.

EA e păpușa BARBIE! „Dumnezeule, cum ARĂȚI!” Tânăra care a uimit întreaga lume dă lovitura din NOU cu poze FIERBINȚI!

La 17 ani a decis să se înscrie la niște cursuri de actorie, dar a fost dezamăgit atunci când i s-a spus că nu este frumos. Atunci, tânărul nu a mai stat pe gânduri și a recurs la operații estetice.

După opt astfel de intervenții, bărbatul a reușit să atinge înfățișarea pe care și-o dorea, iar acum se bucură de multă popularitate nu doar în Brazilia, ci și în întreaga lume.

Merită văzut! Ea arată EXACT ca păpuşa Barbie şi NU are nicio operaţie estetică!

Mai mult decât atât, tânărul a adunat pe diferite rețele de socializare mai bine de 21.000 de fani.

Îi spuneau că e grasă, dar apoi i-a dat pe spate cu modul în care arată ACUM! Transformarea ABSOLUTĂ a unei femei te va ... Amendă de 56.000 de EURO dacă faci ASTA pe WhatsApp! Și asta nu e TOTUL! Uite ce NU ai voie să faci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x