Antena Căutare

Femeia care și-a făcut o meserie din a le porunci bărbaților ce să facă, contracost. Incredibil cu cât e plătită pentru asta

Marley are o meserie care îi contrariază pe mulți. Câștigă o avere pentru că le poruncește bărbaților ce să facă.

Marley are o meserie care îi contrariază pe mulți. Câștigă o avere pentru că le poruncește bărbaților ce să facă. | Shutterstock.com

Marley, 30 de ani, are o ocupație neobișnuită. "Câștig o sumă cu șase cifre pe an spunându-le bărbaților ce să facă", a declarat ea pentru Love Don't Judge.

Femeia care și-a făcut o meserie din a le porunci bărbaților ce să facă, contracost. Incredibil cu cât e plătită pentru asta

"Am început această muncă acum șase ani, când eram proaspăt ieșită de pe băncile facultății. Mi-am luat o slujbă într-o corporație, dar simțeam că nu fac niciun ban și eram foarte neliniștită.", a povestit ea.

Stârnită de nemulțumirea ei și de dorința de a obține mai mult, Marley a căutat pe Google "cum să faci bani online ca femeie", videochatul a apărut ca o opțiune, dar a considerat că nu era pentru ea.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: 5 zodii au noroc cu carul în săptămâna 12-18 august 2024. Ce surprize au pregătit astrele pentru acești nativi

În cele din urmă, în timpul căutării sale, a dat peste femei care își câștigau existența pe internet spunându-le bărbaților să le trimită bani și controlându-le conturile bancare.

Primul ei cec a venit după ce a cerut să i se plătească nota de 50 de dolari pentru prânz. Banii au sosit imediat de la un client, iar noua ei carieră a decolat de acolo. Acum, Marley își verifică portofelul online în fiecare dimineață pentru a vedea ce i-au trimis clienții.

"Am avut un client care mi-a trimis 1.000 de dolari pentru a fi deblocat, iar două ore mai târziu mi-a trimis 2.500 de dolari", a spus ea.

Munca lui Marley implică, de asemenea, să le spună clienților ei să îi facă treburile casnice și diverse comisioane.

”Îmi dă sarcini, îmi place să le fac. Mă simt în siguranță cu ea, că dacă ceva nu merge bine, ea este întotdeauna acolo pentru mine să mă protejeze.", a spus un client al tinerei. El a continuat: "Uneori simt că acesta este scopul vieții mele. Că trebuie să fiu în slujba femeilor și mai ales a lui Mistress Marley."

Când a fost întrebată ce obține din acest aranjament, Marley a spus: "Ca recompensă, are ocazia să fie în prezența mea". Marley crede că slujba ei are și o semnificație mai profundă, datorită culturii sale.

Citește și: El are 56, ea 27 ani și povestea lor a început când bărbatul avea deja 5 iubite. Cum a continuat: ”E mai tânără decât fiica mea”

Marley împărtășește online unele aspecte ale muncii sale, iar alții au filmat-o și în acțiune. O astfel de postare a devenit virală, cu unul dintre clienții ei mergând în lesă, iar ea a primit o reacție dură din partea internauților.

Ea a explicat: "Aveam un client din rasa europoidă în lesă, iar următorul lucru pe care mi l-am dat seama a fost că totul a explodat, a luat-o razna. În căsuța mea de e-mail, unii oameni îmi adresau cuvinte cu "N", spunându-mi "ar trebui să fii în lesa unui alb"".

În ciuda acestor comentarii, Marley crede în ceea ce face: "Acest stil de viață mi-a permis să-mi creez o viață mai bună, mi-am putut oferi libertatea creativă de a nu simți că sunt în spatele gratiilor sau închisă într-o cutie. Judecați cât vreți, dar banii ajung în contul meu la fel."

Citește și: 4 zodii care atrag natural banii, fără să facă nimic. Ce nativi s-au născut cu acest noroc

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O bătrână de 94 de ani a fost descoperită vie în timp ce famila se ocupa de funeralii. Cum a ”înviat”: „A deschis și un ... Apariție surprinzătoare în Pitești. Ce au zărit localnicii pe un bulevard aglomerat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x