Antena Căutare

Fenomenul straniu surprins de niște localnici aflați cu barca pe mare. Apa era ca o oglindă. Cum e posibil. "O eroare în matriță"

Un fenomen straniu a fost înregistrat de doi marinara aflați pe un vas pe mare, atunci când au văzut că marea s-a oprit brusc din a mai face valuri.

Fenomenul ciudat a fost filmat de doi marinara care se aflau cu ambarcațiunea lor pe mare. Ei au rămas muți de uimire atunci când au văzut că suprafața apei s-a liniștit complet, fiind lipsită de valuri. | Reddit

Fenomenul ciudat a fost filmat de doi marinara care se aflau cu ambarcațiunea lor pe mare. Ei au rămas muți de uimire atunci când au văzut că suprafața apei s-a liniștit complet, fiind lipsită de valuri. Acest lucru e comun pentru lacurile stătătoare, dar niciodată pentru mare sau ocean.

Fenomen straniu văzut la suprafața apei marine

Marinarii au postat rapid video-ul pe rețelele de socializare, iar clipul a devenit viral, datorită mai multor internauți care se întrebau care e motivul pentru care suprafața apei s-a transformat dintr-o dată ca de oglindă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Misterul păpușilor sinistre aduse din adâncul mării pe țărm. Turiștii sunt speriați de cele văzute | Foto

Chiar dacă este cunoscut faptul că mările și oceanele ascund multe mistere, unele de-a dreptul înfricoșătoare care e mai bine să rămâne ascunse în adâncurile albastre, sunt momente când marinarii continuă să fie surprinși de anumite așa zise erori în matriță.

Mulți specialiști s-au înntrebat care e explicația din spatele video-ului care a făcut înconjurul internetului, timp în care alți internauți au spus că video-ul pare editat.

Cei care au surspins imaginile spun că tot ce se întâmplă în clip e cât se poate de adevărat. La început, pare că marinarii urmează să descopere o creatură care parcă vrea să spargă suprafața apei, dar, de fapt, e vorba despre un fenomen ciudat care cauzează lipsa valurilor.

Citește și: Fenomen meteo extrem de ciudat. A început să plouă cu pești! Aceștia cădeau din cer pretutindeni

Filmulețul a fost făcut în apropierea de George’s Bank. Această zonă este situată între Cape Cod, Massachusetts și Cape Sable Island, în Noua Scoție. George’s Bank depară Oceanul Atlantic de Golful Maine.

Bărbatul care a înregistrat filmarea spune că a vrut doar să filmeze tranziția care se face brusc între porțiunea cu valuri și cea în care suprafața apei este complet plată.

Comentariile cu teorii ale conspirației nu au întârziat să apară. Unii internauți au spus că trăim cu toții într-o simulare și că cei doi marinari au găsit fisura din matriță.

Pe măsură ce înaintează în apă, marinarii observă cum lasă în urmă marea tulbure, cu valuri, și intră într-o porțiune unde suprafața apei e complet limpede.

Citește și: Fenomen misterios în Alaska. De ce a apărut pe cer această urmă cu formă bizară

“Deci aici se face tranziția între apa din George’s Bank și apa oceanului. Uitați cum e lină apa ca de sticlă în porțiunea aceasta. E o nebunie totală. Este atât de ciudat”, spune marinarul în timp ce filmează video-ul.

Specialiștii au spus că această schimbare foarte evidentă la suprafața apei apare din cauza schimbului de curenți marini care sunt prezenți în zona aceasta. De asemenea, topografia subacvatică poate influența și ea diferența de valuri. Forma fundului apei poate și ea să influențeze valurile care apar la suprafață.

O femeie a vrut să vadă ce se întâmplă dacă pune bicarbonat de sodiu în mașina de spălat rufe, înainte s-o pornească. Ce... Poliția a crezut că a descoperit un cadavru în apele unui lac, dar când l-au tras la mal, au rămas uimiți. Ce s-a întâmp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x