Antena Căutare

Foto de tot râsul! Maşini alimentate cu LEMNE, noua modă în Ucraina

Dacă credeaţi că le-aţi văzut pe toate vă înşelaţi amarnic! Ce ulei de gătit, ce gaz?! Ucrainenii alimentează maşinile cu LEMNE. Vă întrebaţi cum?

Dacă credeaţi că le-aţi văzut pe toate vă înşelaţi amarnic! Ce ulei de gătit, ce gaz?! Ucrainenii alimentează maşinile cu LEMNE. Vă întrebaţi cum?

Ei bine, au inventat un sistem care foloseşte lemnul pe post de combustibil. În spatele maşinii se ataşează o sobă şi o canistră de metal, ambele conectate la motorul autoturismului, srie "Eco-Town".

Mașina circulă pe străzile din Ucraina

Gazul produs de arderea lemnului din sobă ajunge în canistra de metal, unde este filtrat şi răcit şi apoi alimentează motorul.

Cât consumă?

Aproximativ 18 kilograme de lemne la suta de kilometri. Adică un preţ de două ori mai mic decât în cazul alimentării cu gaz. Viteza maximă pe care o poate atinge este de aproximativ 95 km/h, în funcţie de calitatea lemnului folosit.

Află totul despre avantajele unui astfel de vehicul!

Te-ai îndrăgostit de ea în „Mic dejun la Tiffany”, dar nu ai știut ce viață de film a avut Audrey Hepburn!... În deșert au apărut ca prin minune bucăți de gheață! Unii vorbesc despre semne ale Apocalipsei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x