Căutare Live

Galerie FOTO: Priveşte dacă poţi! TOP 5 cele mai nereuşite operaţii estetice din istorie

Michaela Romanini n-a fost mulţumită niciodată de buzele ei. A încercat toate tratamentele posibile şi imposibile să ajungă la dimensiunea şi forma dorite, dar a reuşit să ne sperie îngrozitor.

Michaela Romanini n-a fost mulţumită niciodată de buzele ei. A încercat toate tratamentele posibile şi imposibile să ajungă la dimensiunea şi forma dorite, dar a reuşit să ne sperie îngrozitor. Ajunsă în cabinetul medicului, s-a îndrăgostit de bisturiu şi-a schimbat tot ce se poată la chipul ei. Are 40 de ani, dar i-ai da pe puţin un 60.

Cine n-a auzit de Donatella Versace?! Rectificăm. Cine n-a auzit de modul... ciudat în care a ajuns să arate Donatella Versace?? Ar fi o listă mult prea mare dacă am încerca să amintim operaţiile bifate, aşa că ne lăsăm pagubaşi.

Jocelyn Wildenstein din prezent n-are nicio legătură cu Jocelyn din tinereţe. Absolut niciuna! A cheltuit patru milioane de euro pe intervenţii estetice (nu ştim sigur dacă i-a reuşit vreuna) şi spune că se simte foarte frumoasă atunci când se uită în oglindă. Cred că suntem de acord că e o problemă serioasă cu... oglinda, oglinjoara, nu?

Nu ştim dacă povestea lui Hang Mioku vă este cunoscută, dar vă punem rapid în temă! Arăta aproape de perfecţiune înainte, dar coreeanca a simţit nevoia să adauge ceva. Şi cum bani nu prea avea, s-a gândit că n-ar fi rău să-şi injecteze, de una singură, ulei alimentar în faţă! S-a transformat într-un monstru, cel mai probabil, foarte uleios!

Încheiem cu un bărbat care şi-a dorit să fie şopârlă. Şi nu într-o altă viaţă, ci în cea din prezent. Şi s-a pus pe lucrat. Tatuaje, operaţii, tot tacâmul.

Testul pe care 60 la sută dintre oameni în greșesc!... Video! CLIPE de GROAZĂ pentru un băiețel! O fantomă l-a terorizat în direct...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x