Antena Căutare

Globul de aur a ajuns la Rasnov! Povestea medicului veterinar care a ajuns vedeta la Hollywood

Iubeste caii de cand era copil, iar pasiunea l-a dus aproape de Hollywood. Constantin Ducar, un medic veterinar din judetul Brasov, a urmarit cu sufletul la gura decernarea Globurilor de Aur. Asta deoarece caii din herghelia lui au fost folositi in timpul filmarilor miniseriei "Hatfields and McCoys", cu Kevin Costner in rolul principal.

Ca orice copil, Constantin Ducar si-a dorit la un moment dat sa aiba un cal. Dorinta i s-a implinit la varsta de opt ani, cand si l-a cumparat cu banii de buzunar imprumutati de la bunici.

De atunci a fost mereu in preajma animalelor. A absolvit Facultatea de Medicina Veterinara, iar in timp a reusit sa ridice la Rasnov propria lui herghelie. Isi aminteste cu drag de primul contact cu lumea filmului.

"Cochetez cu cinematografia din anii '70 cand, alaturi de Nicolaescu, filmam pentru francezi".

Celebritatea a venit odata cu filmarile pentru pelicula Cold Mountain.

Colaborarea pentru miniseria "Hatfields and McCoys" i-a adus, insa, cea mai mare mandrie. Kevin Costner a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor, iar cele zece trasuri de epoca folosite in film au fost construite de medicul veterinar. Producatoarea filmului a ramas impresionata.

"Era foarte sceptica! Nu a crezut ca in trei sapatamani sunt in satre sa le fac. Cand le-am spus ca platforma este gata si ca poate sa vina sa le incarce nu i-a venit sa creada si a venit sa le vada", spune Ducar.

Nu doar caii si carutele din gospodaria medicului Ducar amintesc faptul ca marele actor Kevin Costner a turnat un film la Rasnov. In amintirea actorului, oamenii au pastrat si resedinta pe care acesta a avut-o in film.

Cele mai mari recorduri inregistrate la jocurile video in 2012... Ziua Eminescu: Puya cantand "Luceafarul" pe ritmuri hip-hop!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x