Antena Căutare

HOROSCOP. Cum iubesc zodiile în 2018: Două dintre ele își găsesc marea dragoste

Atunci când vine vorba de dragoste, astrele se aliniază, iar 2018 pare să fie anul marilor iubiri pentru unele zodii.

Atunci când vine vorba de dragoste, astrele se aliniază, iar 2018 pare să fie anul marilor iubiri pentru unele zodii.

Berbec:… până când mă vei trăda!
Berbecul este semnul zodiacal al lui Marte, zeul războiului. Așadar, nu este de mirare că fiecare zi este o bătălie între ei și cei din jur.

Aceștia sunt pregătiți să lupte până la final! În orice fel de situație te-ai regăsi cu un Berbec, încearcă să îi menții ocupați cu ceva ce trebuie să cucerească. Dacă faci asta, vor încerca să lupte pentru tine, pentru veșnicie.

Taur:… până îmi frângi inima
Nativii în zodia Taur sunt ușor de rănit, dar foarte greu de distrus. Sunt curajoși și demni și capabili să se lupte cu orice le prezintă viața. Sunt destul de sensibili, așa că trebuie să găsești un mod creativ de a-i critica.

Insultă-i în legătură cu modul în care arată și le vei frânge inima.

Gemeni:… până devii mai deștept ca mine
Gemenii sunt maeștri ai decepțiilor, așa că nu este o idee bună să te joci cu ei. Gemenii sunt conduși de Mercur, planeta comunicațiilor, comerțului și afacerilor intelectuale.

O dată ce observă că încerci să îi păcălești, totul s-a terminat! Din acel moment, vor încerca să te facă să arăți stupid.

Rac:… până mă abandonezi – compania este extrem de importantă pentru nativii din zodia Rac. Asta nu înseamnă că nu pot fi singuri, dar o relație îi ajută să își găsească o balanță.

Racul este un semn zodiacal sensibil, iar securitatea emoțională este extrem de importantă pentru ei. Te vor iubi până când îi faci să creadă că nu mai meriți dragostea și aprecierea lor. Din acest moment, te vor lăsa să pleci și nu se vor mai gândi la tine niciodată.

Leu:… până când îl faci să pară ridicol
Aceștia își doresc mult să își protejeze imaginea socială și vor insista să fie apreciați în orice fel de relație. Nu trebuie să îi insulți, în special pentru lucrurile la care se simt sensibili și care îi fac să se simtă nesiguri pe ei.

Leii sunt persoane pentru care încrederea este sacră, așa că vor să îți știe și slăbiciunile și puterile. Vor să te iubească pentru ceea ce ești.

Fecioară:… până când începi să minți
Fecioarele sunt copiii lui Mercur și sunt considerați stăpânii criticii și a adevărului. Sunt extrem de conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul lor și observă tot.

Îi vei pierde atunci când realizează că i-ai mințit și nu vor da înapoi.

Balanță:… până când le distrugi pacea
Balanțele sunt diplomate și adoră pacea, persoane care încearcă mereu să încheie un conflict. Așadar, nu este de mirare că sunt foarte tolerante și că sunt capabile să facă orice ca o relație să dureze.

Ai grijă, totuși, nu încerca să le tulburi gândirea, vor dezlănțui un război!

Scorpion:…până când începi să ai secrete față de mine
Nu te pune niciodată cu un Scorpion! Ai grijă să fii sinceri cu ei, pentru că sunt capabili să facă față adevărului. Atât timp cât nu există secrete și minciuni, un Scorpion te va iubi cu adevărat.

Să fii sincer este cheia cu care poți să le rămâi alături. Mai mult, nu încerca să pari mai deștept ca ei.

Săgetător:… până când nu îmi mai aduci speranță
Este foarte ușor să îi superi pe copiii lui Zeus! tot ce trebuie să faci este să le distrugi moralul. Te vor iubi pentru o veșnicie, atât timp cât îți păstrezi optimismul.

Săgetătorii sunt extrem de ambițioși și caută mereu pe cineva care are încredere în viziunea și integritatea lor.

Capricorn:… până când renunți
Capricornii știu cum să facă lucrurile să dureze, inclusiv relațiile amoroase și prieteniile. Dacă nu ești un om puternic, aceștia vor înceta imediat să te admire.

Capricorni se vor îndrăgosti de oamenii pe care îi admiră, așa că nu este deloc bine să renunți la visele tale. Dacă ești răbdător și tinzi mereu către mai sus, te vor iubi pentru eternitate.

Vărsător:… până când arăți ca toată lumea
Caracteristicile personalității unui Vărsător sunt destul de unice și asta caută și la partener. Îmbrățișează-ți unicitaea și calitățile diverse. Nu te opri din a-i surprinde cu micile tale secrete, pentru că în secunda în care vei începe să fii comun, te vor părăsi.

Pești:… până când nu mă mai lași să visez
Peștii sunt foarte sensibili, chiar dacă pot părea reci. Trăiesc într-un idealism complet și călătoresc mereu, căutând inspirație. Nu te opri din a-i motiva și inspira cu inima cladă și cu bunătate.

Sursa: actualitatea.biz

Cascada din inima Harghitei, care atrage tot mai mulţi turişti. Apa care cade de la șapte metri a înghețat. Peisajul est... Fenomene astronomice mai puţin obişnuite în 2018: Două eclipse, vizibile și în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x