Antena Căutare

Numerologul face previziuni personale. Cum se calculează corect anul personal, e un calcul extrem de simplu. Rezultatul ne influențează destinul!

Numerologul vorbește despre anul personal dar și despre cum se poate calcula acesta. Expertul vorbește despre ce înseamna acest an pentru fiecare.

Numerologul vorbește despre anul personal dar și despre cum se poate calcula acesta. Expertul vorbește despre ce înseamna acest an pentru fiecare.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ, 27 IANUARIE. Gemenilor, riscați prea multe dacă continuați să vă comportați ca un copil! O ZODIE își va întâlni marea iubire

"Totul este număr", spunea Pitagora și chiar nu se înșela, căci teoria matematicianului s-a dovedit validă de-a lungul timpului. Se pare că anul personal e decisiv în viața unui om, așa că ascultă sfatul numerologului și începe calculu!

Potrivit numerologul, noi suntem în anul universal 2, dar fiecare dintre noi avem un an personal, pe acre îl aflăm prin adunarea zilei și luna nașterii, la care adăugăm 2.

Numerologia este știința numerelor care definesc destinul uman și îți dă informații despre caracter și personalitate. Numerologia este un instrument ce te ajută să cunoști psihicul și comportamentul uman, să-ți schimbi soarta și viața să nu mai fie la voia întâmplării. În numerologie, numerele și literele sunt considerate simboluri care ascund anumite caracteristici, calități și vibrații.

Surprizele pe care vi le-au pregătit astrele astăzi! E rost de distracție astăzi! O ZODIE cheltuie bani cu folos! Ești t... Sigur mai ai pe acasă astfel de mileuri de macrame. O să le cauţi când o să afli cât costă unul acum. Poţi face o mică a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x