Antena Căutare

Horoscopul zilei de marți, 2 august. Nativii Pești ar trebui să țină de bani, pentru că vin vremuri grele pe plan financiar

Organizare! De acest lucru ar trebui să ţină cont Berbecii în toate activităţile demarate. Asta dacă vor să se bucure şi de reuşite.

Organizare! De acest lucru ar trebui să ţină cont Berbecii în toate activităţile demarate. Asta dacă vor să se bucure şi de reuşite.

Taurii încearcă să intre în graţiile tuturor. E adevărat.fac multe eforturi pentru asta, dar vor să fie pace şi linişte în jurul lor.

Cresc veniturile pentru gemeni! În sfârşit munca lor a dat roade, iar în această seara vor sărbatori alături de persoanele dragi.

Racii nu au spor deloc la muncă. Iar gândul lor fuge departe, la o vacanţă. Trebuie să aibă rabdare, pentru că toate lucrurile se întâmplă la momentul potrivit.

Leii ar trebui să ia în serios expresia graba strică treaba! Fară răbdare, nu vor reuşi nimic din ce şi-au propus.

O zi cu suişuri şi coborâşuri pentru nativii fecioară. Sunt cu capul în nori şi riscă să întîmpine probleme din acest motiv.

Nu e indicat să intraţi în gura balanţelor astăzi! Se vor enerva cu uşurinţă şi vor face din ţânţar, armăsar!

În schimb scorpionii, vor fi numai lapte şi miere. Vor fi colegul ideal la muncă!

Săgetătorii sunt cam arţăgoşi astăzi. Caută nod în papură în toate situaţiile, aşa că e posibil să aibă o zi tensionată.

Capricornii vor pleca într-o călătorie de afaceri. Astrele le sunt favorabile, aşa că ar face bine să profite de toate oportunităţile.

Vărsătorii sunt doar un zâmbet. Au planuri mari şi sunt foarte energici. Alături de un prieten, vor reuşi să demareze o afacere profitabilă.

Nativii peşti ar cam trebui să-şi mai ţină banii în portofel. Nu se anunţă vremuri roz la acest capitol, aşa că ar fi ideal să fie mai economi.

Un român a dat haina preoțească și cele sfinte pe... bere! A renunțat la călugărie pentru a deveni berar!... Zodiile care își pun inima pe tavă! Sunt cele mai sufletiste semne zodiacale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x