Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 13 iunie!

Banii trag la nativii din zodia gemeni. Isi pot umple portofelul astazi. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de 13 iunie!

Nativii berbeci se vor bucura de toata aprecierea colegilor si de cea a sefilor, ideile lor despre proiectele in derulare vor fi foarte bine primite.

Taurii se vor confrunta cu ceva probleme in relatiile parteneriale, iar asta ii face sa nu dea randamentul asteptat la serviciu.

Pentru nativii din zodia gemeni este o zi favorabila investitiilor de orice fel. Isi pot spori considerabil bugetul.

Racilor le merge bine astazi in plan afectiv. O surpriza venita din partea unei persoane dragi lor le va insenina intreaga zi.

Leii ar trebui sa aiba grija la ceea ce vorbesc astazi. Anumite afirmatii le-ar putea crea mari neplaceri si -ar implica in situatii tensionate.

Fecioarele nu vor avea o zi usoara, insa isi vor face datoria ca la carte, in ciuda dificultatilor aparute.

Balantele ar trebui sa faca o selectie a activitatilor in care se implica. Nu de alta insa nu vor rezolva nimic asa cum ar trebui.

Scorpionii nu vor fi cele mai active persoane astazi in mediul profesional. In schimb, acasa vor rezolva in timp record toate activitatile casnice.

Sagetatorii sunt bine dispusi si evenimentele de astazi ii vor ajuta sa-si mentina starea pozitiva. Se intrevad reusite la serviciu.

Capricornii se vor implica mult in proiectele profesionale, insa nu vor da randamentul asteptat. Astfel ca rezultatele nu tocmai bune ii vor indispune.

Varsatorii sunt aprigi la manie si, din pacate, astazi vor avea momente in care nervii le vor fi pusi la incercare. Ar fi indicat sa ia lucrurile usor si sa fie mai ingaduitori.

Pestii vor avea o zi linistita. Toate vor fi pe fagasul normal.

Horoscopul zilei de 13 iunie: Puternic spirit de independenta si forta interioara... A adormit pe tastatura si a transferat, din greseala, 220 de milioane de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x