Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 22 iunie!

Neprevazut. Acesta va fi cuvantul zilei pentru raci. Au multe activitati pe care vor trebui sa le puna la punct. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de 22 iunie!

Berbecii vor avea un cuvant important de spus in relatiile parteneriale. Tocmai de aceea e indicat sa se gandeasca bine inainte a-si exprima punctul de vedere.

Taurii sunt muncitori, nu vor tine cont ca e week-end. Vor lucra intens la un proiect personal.

Nativii gemeni vor afla o veste placuta legata de familie in cadrul diminetii, iar asta ii va face sa fie zambitori intreaga zi.

Racii vor avea multe lucruri neprevazute de pus la punct, insa se vor descurca de minune si vor face fata tuturor provocarilor.

Leii vor fi irascibii si cu greu vor reusi sa trateze cu calm situatiile mai putin placute de astazi. Seara insa va fi una relaxanta.

Fecioarele vor fi zambitoare si se vor distra pe cinste alaturi de cei dragi.

Nativii din zodia balantei prefera sa-si petreaca timpul mai mult singuri decat in compania familiei. Aleg sa citeasca o carte sau salucreze la proiecte personale.

Scorpionii intampina ceva probleme in cuplu in prima parte a zilei, insa datorita calmului lor, vor reusi sa rezolve situatia.

Sagetatorii vor cu orice pret sa se destinda astazi, asa ca vor cauta tot felul de metode noi de petrecere a timpului liber.

Capricornii vor primi o oferta importanta din care s-ar putea alege cu multi bani. Astrele le sunt favorabile in plan financiar.

Varsatorii nu se vor da in laturi de la nimic, desi nu vor fi intr-una dintre cele mai bune forme ale lor. Se vor bucura de succese.

Pestii vor da dovada de intelepciune in gestionarea unor situatii neplacute aparute astazi. Vor reusi sa indrepte lucrurile neplacute din plan familial.

Horoscopul de week-end, prezentat de Camelia Patrascanu: Ne eliberam de vechile tipare si renuntam la prejudecati... Solstitiul de vara, motiv de sarbatoare pe intreg mapamondul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x