Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 25 iulie!

Nativii din zodia berbec vor rezolva toate problemele familiale pe care le-au tot amanat si vor fi activi. Seara va fi dedicata relaxarii. Taurii vor fi in criza de timp, numeroasele activitati vor face sa fie intr-o continua alergatura.

Gemenii vor fi pusi in situatia de a lua hotarari importante in plan personal si ar fi spre binele tuturor sa nu se lase influentati si sa isi lase destul timp de gandire. Racii se vor lovi de situatii tensionate insa nu se vor crampona de acestea le vor ignora si isi vor vedea de prioritati leii vor fi un adevarat exemplu in campul muncii , vor gasi rezolvarea oricarei probleme.

Fecioarele nu lasa deloc de la ele nici in ruptul capului, incapatanarea lor nu le va aduce nimic bun dimpotriva va isca tensiuni inutile, se anunta insa vesti bune in plan familial.

Balantele vor incepe sa intre in gratiile tuturor. In acest fel spera sa se apropie mai mult de ceea ce isi doresc in plan profesional. Scorpionii vor depasi cu zambetul pe buze toate obstacolele care le vor iesi in cale. Sunt foarte bine dispusi si nu au de gand sa renunte la aceasta stare.

Sagetatorii ar trebui sa fie ceva mai curajosi. Este posibil sa primeasca oferte tentante care le-ar putea aduce bani frumosi, insa lipsa curajului ii va tine in loc.Capricornii se vor alege cu un castig, iar asta ii va bine-dispune. Ar fi indicat sa investeasca banii in mod inteligent.

Varsatorii nu sunt foarte comunicativi astazi si prefera sa se afunde in munca. Pe seara se anunta ceva oaspeti nepoftiti. Pestii vor fi numai un zambet, vor fi pusi pe glume. Ar fi indicat totusi sa dea dovada de seriozitate cand situatia va impune acest lucru pentru a nu se alege cu sanctiuni.

Rosalind Franklin, cea care a contribuit la descoperirea ADN-ului, sarbatorita de GOOGLE!... George Bush s-a ras in cap, pentru o cauza nobila!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x