Antena Căutare

Horoscopul zilei, prezentat de Camelia Patrascanu: Ce iti rezerva astrele pe 26 aprilie

Stim sa luptam pentru ce este al nostru, pentru a ne pastra averea, avantajele, functia sau relatia. Pentru ceea ce consideram ca inseamna in acest moment bunurile noastre. Luna, aflata intre Saturn si Destin, indica un suflet orientat puternic spre siguranta materiala. Multi dintre noi vom realiza ca ceea ce dorim acum este in primul rand liniste si siguranta zilei de maine. De aceea lupta nu este impotriva altora, pentru ca ar anula conditia de liniste si siguranta.

Luna plina ne arata care este calea cea mai potrivita pentru fiecare dintre noi pentru a aduce abundenta si siguranta in viata noastra. Fiecare isi va da raspunsul. Il va gasi daca in mod sincer si profund pune accentul pe pace si nu pe conflict ori pe razbunare.

Aceeasi Luna plina pe axa castigurilor ne accentueaza flerul in afaceri. Daca suntem putin atenti vom intui care este modalitatea cea mai eficienta de a ne pune in valoare talentele practice, experienta profesionala. Cu alte cuvinte, cum sa atragem bani cu ceea ce stim sa facem si cu cine trebuie sa lucram pentru asta.

Negocierile privind banii sunt transparente. Castigul este acum un scop in parteneriatele profesionale. Chiar si proiectele filantropice traverseaza un moment pragmatic dat de balanta economica. Vor supravietui activitatile care gasesc acum calea de a supravietui financiar reducand cheltuielile sau facand minime investitii cu eficienta maxima si rapida.

Atentie! Plasarea Lunii intre Saturn si Destin indica obligatia de a reduce lacomia si cheltuielile infatuate. Putem avea norocul de fi ajutati in munca sau cu bani dar atitudinea noastra trebuie sa ramana lucida, econoama si harnica. Cheltuielile pentru respectarea obrazului nu mai sunt simple vanitati ci investitii in demnitatea imaginii si intr-un mesaj despre propria conditie - lucru ce ne transforma intr-o imagine vandabila.

"Principe de Asturias", tragedia "Titanicului" spaniol: 457 de morti... Horoscop de weekend, cu Camelia Patrascanu: Vezi ce iti rezerva astrele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x