Antena Căutare

Imaginea care a stârnit hohote de râs pe internet! Motivul pentru care Mark Zuckerberg a fost așezat la birou cu o pernă suplimentară pe scaun! Nu, nu e scund! 

Mark Zuckerberg a fost audiat marți în comisiile de Comerț și Juridice ale Senatului american, iar jurnaliștii au observat un detaliu cu totul și cu totul inedit. 

Mark Zuckerberg a fost audiat marți în comisiile de Comerț și Juridice ale Senatului american, iar jurnaliștii au observat un detaliu cu totul și cu totul inedit.

Mai exact, fondatorul Facebook a fost așezat la birou, cu o pernă suplimentară pe scaun, pentru a fi mai înalt.

Imaginea inedită a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare și mulți s-au grăbit să creadă că în realitate CEO-ul Facebook este un om scund. Zuckerberg are o înălțime de 1,70 de metri, însă scaunul masiv și biroul impunător i-au creat probleme de vizibilitate, motiv pentru care s-a recurs la acest truc.

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg şi-a asumat răspunderea faţă de erorile reţelei de socializare care au dus la scandalul "Cambridge Analytica”, el spunând, marţi, în timpul audierii sale în comisiile de Comerţ şi Juridic ale Senatului american, că este greşeala sa şi că îi pare rău.

Știi să recunoști o specie de păsări? Descoperă micile vietăți în singurul parc natural urban din țară! Duminică, bucure... Cel mai vechi hotel din lume funcționează, neîntrerupt, de 1.300 de ani, Te cazează de pe vremea lui Glad, Gelu și Menum...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x