Antena Căutare

Imaginea care a stârnit hohote de râs pe internet! Motivul pentru care Mark Zuckerberg a fost așezat la birou cu o pernă suplimentară pe scaun! Nu, nu e scund! 

Mark Zuckerberg a fost audiat marți în comisiile de Comerț și Juridice ale Senatului american, iar jurnaliștii au observat un detaliu cu totul și cu totul inedit. 

Mark Zuckerberg a fost audiat marți în comisiile de Comerț și Juridice ale Senatului american, iar jurnaliștii au observat un detaliu cu totul și cu totul inedit.

Mai exact, fondatorul Facebook a fost așezat la birou, cu o pernă suplimentară pe scaun, pentru a fi mai înalt.

Imaginea inedită a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare și mulți s-au grăbit să creadă că în realitate CEO-ul Facebook este un om scund. Zuckerberg are o înălțime de 1,70 de metri, însă scaunul masiv și biroul impunător i-au creat probleme de vizibilitate, motiv pentru care s-a recurs la acest truc.

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg şi-a asumat răspunderea faţă de erorile reţelei de socializare care au dus la scandalul "Cambridge Analytica”, el spunând, marţi, în timpul audierii sale în comisiile de Comerţ şi Juridic ale Senatului american, că este greşeala sa şi că îi pare rău.

Știi să recunoști o specie de păsări? Descoperă micile vietăți în singurul parc natural urban din țară! Duminică, bucure... Cel mai vechi hotel din lume funcționează, neîntrerupt, de 1.300 de ani, Te cazează de pe vremea lui Glad, Gelu și Menum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x