Căutare Live

Inca un STUDIU: Fumatul te face sa arati mai in varsta

Un nou studiu a fost efectuat pe gemeni identici. Cercetatorii au ales 79 de perechi de la festivalul anual al gemenilor din Twinsburg, Ohio

O echipa de chirurgi plasticieni a comparat poze facute gemenilor si a reusit sa identifice schimbari la nivelulul fetei. Persoana care a fumat pentru o lunga perioda de timp avea tenul imbatranit, pleoapele ii erau lasate si ridurile din jurul gurii erau mult mai adanci.

Doctorul Robin Ashinoff, director la Centrul Medical Universitar Hackensack a declarat: “Le spunem oamenilor ca odata ce renunta la fumat, corpul nostru se repara singur, de la piele pana la plamani.”

Studiul a fost efectuat pentru a arata ca daca se renunta la acest obicei, apar mari schimbari nu numai in interiorul corpului, ci si in exterior.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri