În Africa a fost introdusă înghețata de lux din insecte. Fondatorul încearcă să folosească înghețata pentru a atrage tot mai multe persoane în viitorul alimentar, unde insectele vor înlocui multe alimente.
ONU prezice că lumea va trebui să dubleze producția de alimente pentru a hrăni populația globală până în 2050 și promovează de mult timp insectele de fermă ca sursă de proteine alternative durabile pentru animalele tradiționale.
Crema realizată din insecte este plină de nutrienți și este ingredientul perfect pentru o înghețată gourmet. Este, de asemenea, o sursă de hrană durabilă și ecologică. Ingredientele sunt naturale, miere brută, cacao, unt de arahide organic și condimente. Înghețata este naturală fără lactoză, fără lapte, fără gluten și nu conține zaharuri rafinate, aditivi sau conservanți.
Momentan înghețata este disponibilă doar în Africa de Sud. Luna trecută, Gourmet Grubb a deschis un magazin care include mâncăruri de insecte, cum ar fi paste de praf de insecte, crochete de larve de găină și humus de vierme mopani, pentru a le servi alături de înghețată.
"Insectele sunt în mod inerent bogate în grăsimi și proteine și minerale"
"Ne-am propus să schimbăm modul în care insectele au fost văzute, produse și folosite în industria alimentară", a spus Leah Bessa, cel care a înființat Gourmet Grubb în 2017.
Se estimează că peste 1.900 de specii de insecte sunt consumate de către oameni la nivel mondial.
Era la muncă în timp ce copiii săi mureau în mașină. Gemenii de doar un an au murit după ce tatăl său i-a lăsat în mașin... Clienții unei bănci din România pot retrage bani de la bancomat cu telefonul. Este necesară doar una dintre aplicațiile ...