Căutare Live

Inimoare pe semafoarele străzilor din Constanţa

Ziua Sfântului Valentin, deşi o sărbătoare de import, a prins rădăcini adânci şi printre români! Aşa se face că de câţiva ani buni la Constanţa simbolul iubirii a pus stăpânire chiar şi pe semafoare.

Edilii au considerat că şoferii vor fi mult mai fericiţi dacă li se indică să oprească prin intermediul unor inimioare. Amuzant este că inimioarele apar doar la semafoarele şoferilor, nu şi la cele ale pietonilor.

De Ziua Iubirii, pe 14 februarie, şoferii din Constanţa au parte de o mică atenţie din partea autorităţilor. Semafoarele din oraş se transformă şi sunt cuprinse de spiritul dragostei. Aşa se face că de câţiva ani, în această perioadă, culoarea roşie devine o inimă.

Chit că trezesc sau nu sentimente de iubire în inimile şoferilor, autorităţile sunt hotărâte să păstreze tradiţia inimioarelor pe semafor. Şi le vor menţine acolo până la finalul lunii februarie.

Provocare de Valentine’s Day pentru elevii de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti... Tu o recunoşti? Este o româncă celebră care a stârnit multe controverse...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x