Căutare Live

Iubitul mai are 12 luni de trăit,dar asta nu a împiedicat-o pe femeie să facă gestul suprem de iubire.Ce a făcut Esther Williams

Esther Bate Williams și Stuart Bathers s-au cunoscut în iunie 2020 și au știut că sunt suflete pereche. În ianuarie, la doar 6 luni de relație, Stuart a aflat că are o tumoră pe creier, fiind diagnosticat cu cancer în stadiul 4.

Iubitul mai are 12 luni de trăit,dar asta nu a împiedicat-o pe femeie să facă gestul suprem de iubire.Ce a făcut Esther Williams

shutterstock

Vestea tristă i-a lovit ca un fulger, dar Esther i-a dmeonstrat că îi va fi alături în fiecare clipă. Pe 1 februarie, la doar o lună după ce a primit diagnosticul, neurochirurgul lui Stuart l-a anunțat că boala lui e incurabilă și că nu mai are mult de trăit.

Stuart, în vârstă de 39 de ani, și Esther, în vârstă de 41 de ani, au decis că vor să rămână împreună, indiferent cât timp ar mai avea de trăit bărbatul. Iubirea lor depășește orice bariere și și-au dorit să își unească destinele, organizând o nuntă în pandemie.

După ce a terminat 6 săptămâni de chimioterapie radioterapie, cei doi au hotărât că vor să aibă împreună un copil, indiferent câte zile ar mai avea Stuart.

În doar 36 de ore, Esther, care este florăreasă de meserie, a organizat întegul eveniment. Ea spus despre Stuart că e bărbatul visurilor ei.

Esther și Stuart, o pereche determinată

“El era tot ce îmi puteam dori – cel mai bun, amuzant și optimist om pe care îl puteam cunoaște”, spune Esther.

Afacerea ei cu florăria a fost afectată de pandemia de coronavirus, iar Stuart a fost un real ajutor pentru iubita lui. Cei doi s-au apropiat și mai mult în timpul pandemiei, petrcând timp împreună acasă.

Când au fost la control, Stuart a aflat că tumoarea lui este operabilă, dar boala e incurabilă și că mai are doar 12 luni de trăit. Vestea șocantă i-a demoralizat pe el și pe Esther care visau că Stuart se va vindeca după ce va face tratament.

Citește și: Doar 50 de oameni din întreaga lume arată ca Jesus Aceves. De ce are fața acoperită în întregime de păr

Cuplul a refuzat să creadă faptul că bărbatul mai avea doar 12 luni de trăit. În acea seară, când erau încă la spital, Stuart a făcut un gest emoționant. A scos telefonul, a sunat-o pe mama lui Esther și i-a cerut mâna fiicei sale.

Astfel, Esther și Stuart au decis să își unească destinele.

“El a cerut inelul bunicii mele de la mama mea și în timp ce eu plângeam de fericire. Nu putea fi ceva mai frumos”, a declarat Esther. Pe 1 februarie, bărbatul a aflat că operația lui a fost programată pe 12 februarie.

“Știam că după operație vor avea nevoie de săptămâni de chimioterapie și radioterapie cu și mai multe săptămâni în care trebuia să mă recuperez, deci acum era momentul oportun”, a povestit Esther.

Nunta fulger în 36 de ore

Chiar dacă nu au avut parte de o nuntă mare din cauza restricțiilor impuse de pandemie, cei doi s-au bucurat nespus de ceremonia intimă și au organizat totul în doar 36 de ore.

Cu toate că erau preseți de timp din cauza diagnosticului lui Stuart, cei doi soți au decis că își doresc foarte mult un copil. Așa că Stuart și Esther au făcut chiar și documentele necesare prin care Stuart declara că Esther îi poate purta copiii și îi poate crește singură chiar și în cazul în care el nu va supraviețui.

Citește și: Obișnuia să fure de la propria mamă și locuia pe stradă, până când norocul i-a surâs. Eliza Rose Watson are acum o avere uriașă

Pentru a-și prelungi speranța de viață, Stuart a apelat la o nouă dietă, eliminând alcoolul, zahărul, produsele lactate, produsele procesate și carbohidrații simpli. De asemenea, bărbatul a început o cură cu suplimente cu vitamina D, B și cu curcumină.

Pe 26 martie, Stuart a terminat parte din tratament și se strâng fonduri pentru el în speranța că un tratament mai avansat, pe bază de vaccinare cu imuno-peptide, îl va ajuta. Până în prezent, cuplul a strâns peste 30.000 de dolari din cei 70.000 de dolari pe care îi are de strâns.

Obișnuia să fure de la propria mamă și locuia pe stradă, până când norocul i-a surâs. Eliza Rose Watson are acum o avere... Doar 50 de oameni din întreaga lume arată ca Jesus Aceves. De ce are fața acoperită în întregime de păr...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x