Antena Căutare

Jaf de zile mari cu excavatorul! Hoții au reușit să fure un bancomat plin cu bani în doar 4 minute! Video

O echipă de hoți din Irlanda de Nord au dat lovitura la o benzinărie!

Jaf mai ceva ca în filme! Un grup de hoți inventivi au furat cu excavatorul toți banii dintr-o benzinărie! Atenție, urmează imagini video filmate cu camerele de supraveghere

O echipă de hoți din Irlanda de Nord au dat lovitura la o benzinărie! Puși pe fapte mari, hoții au furat mai întâi excavatorul de pe un șantier, iar mai apoi au ajuns în curtea benzinăriei unde se afla un bancomat. Aceștia au spart cu excavatorul peretele în care se afla bancomatul, l-au furat și l-au băgat într-o furgonetă. Când s-au văzut cu sacii în căruță, hoții au zbughit-o fără să îi vadă nici vântul, nici pământul.

Întreaga operațiune a durat aproximativ 4 minute, însă camerele de supraveghere au filmat tot și au făcut publice imaginile pentru ca hoții să poată fi prinși cu ajutorul oamenilor.

Această modalitate de furt cu excavatorul este des întâlnită, de la începutul anului înregistrându-se 8 spargeri şi furturi de bancomate doar în Irlanda de nord.

S-a aflat secretul acestor tablouri inegalabile. Ce se ascunde în spatele „Cinei cea de Taină” și a „Monalisei”... Cernobîlul cărților. 1.000.000 de volume ucise. ”Înăuntru nu mai erau oameni, dar ei salvau lumi întregi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x