Antena Căutare

Jim Carrey, drumul de la comedia din producții cinematografice la drama propriei vieți! Două căsnicii eșuate, mai multe relații și o sinucidere

A dus o viață plină de zâmbete pe platourile de filmare. A a jucat și roluri serioase, dar parca tot cu gândul la "Masca", "Ace Ventura" sau "Mincinosul mincinoșilor" ne duce chipul său. Jim Carrey este poate unul dintre cei mai populari actori de comedie de la Hollywood.

A dus o viață plină de zâmbete pe platourile de filmare. A a jucat și roluri serioase, dar parca tot cu gândul la "Masca", "Ace Ventura" sau "Mincinosul mincinoșilor" ne duce chipul său. Jim Carrey este poate unul dintre cei mai populari actori de comedie de la Hollywood.

Recent, o veste zguduitoare l-a readus pe Jim Carrey în atenția publicului din întreaga lume. Iubita sa, Cathriona White, și-a pus capăt zilelor, iar actorul de 53 de ani, care avea o relație tumultuoasă cu tânăra, s-a declarat "profund întristat și șocat".

Din tânărul zglobiu, în bărbatul "bătrâncios" cu barbă"

Conform presei americane specializate în celebrități, cei doi s-ar fi despărțit joia trecută, după o relație tumultuoasă întreruptă de câteva ori. Din primele informații furnizate de autorități, femeia ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente, însă purtătorul de cuvânt al poliției din Los Angeles nu a confirmat deocamdată această informație.

"O floare delicată și prea sensibilă pentru această lume"

Jim Carrey s-a declarat "șocat și profund întristat de decesul dragei Cathriona". "Era o floare irlandeză delicată și cu adevărat plăcută, prea sensibilă pentru această lume", a scris el într-un comunicat preluat de Agerpres.

Jim Carrey, alături de iubita sa, Cathorina White, în mai 2015

Actorul posta cu regularitate pe contul său Twitter fotografii făcute de Cathriona White. Aceasta scrisese un mesaj cu subînțeles pe Twitter, pe 24 septembrie: "Mă deconectez de la Twitter. Sper că am fost o lumină pentru apropiați și pentru cei pe care îi iubesc". Vestea a venit ca un trăsnet pentru lumea cinematografică, în ciuda faptului că Jim Carrey a bifat ultimul său rol principal în 2007.

Astfel, viața actorului a ajuns din nou subiect de presă, multe publicații umplând pagini cu "haosul vieții sale".

Haosul din "Masca", transpus în viața sa personală: "Unei femei frumoase e foarte greu să-i reziști"!

Jim Carrey și tânara irlandeză, specialistă în machiaj profesional, s-au cunoscut în 2012 pe platourile de filmare. Cei doi au avut o relație de câteva luni până la începutul anului 2013. După ce s-au despărțit, Jim Carrey a spus despre Cathriona White că este o tânără minunată. 'Am fost mereu atras de persoanele talentate, iar dacă o femeie este frumoasă și talentată este foarte greu să-i reziști', spunea actorului. Doar că povestea cu Cathorina nu avea să se încheie tragic.

Și înainte de Cathorina White, Carrey se putea "lăuda" cu o viață tumultoasă. A avut o relație de cinci ani cu Jenny McCarthy, actriță și model, de care s-a despărțit în aprilie 2010. În anii 90 a mai avut relații cu Renne Zellweger și cu modelul Anchal Joseph. A fost căsătorit de două ori, cu partenera sa din primul film 'Dumb and Dumber' Lauren Holly (1996-1997) și cu Melissa Womer, cu care are o fată, Jenner, de 27 de ani, potrivit Agerpres.

Jim Carrey a cunoscut succesul prin roluri memoriabile din comediile "Masca" sau "Mincinosul mincinoșilor" și de-a lungul carierei a câștigat și a fost nominalizat la multe premii, care includ BAFTA, Globul de Aur și premiile MTV. Jim Carrey deține și o stea Walk Of Fame-ul Canadei.

Are 9,65 cm și a fost desemnat cel mai mic câine din lume! Cunoaște-l pe Milly!... Te cicălește, te sună non-stop? Top 5 cele mai enervante zodii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x