Antena Căutare

Jogging-ul in parc, interzis in Belarus

Alergarile in parc, practicate in grup, in parcurile din capitala Belarusului, Minsk, ar putea fi interzise daca autoritatile vor vota un proiect de lege ce echivaleaza jogging-ul cu strangerea in grupuri in vederea organizarii unui miting interzis, informeaza site-ul Telegraf.by.

In weekend-ul trecut, politia din Minsk a retinut in Parcul Gorki mai multi membri ai unei asociatiei ce se adunasera pentru a face exercitii fizice si pentru a alerga.

Oamenii legii le-au spus ca li se interzice practicarea jogging-ului, iar daca nu parasesc zona, risca sa fie retinuti pentru participarea la un eveniment interzis, ceea ce s-a si intamplat in final.

Potrivit Telegraf.by, in urma cu doua saptamani, membrii organizatiei sportive au depus o cerere la comitetul executiv al orasului Minsk pentru inregistrarea "Miscarii pentru un stil de viata sanatos". Demersul acestora a fost insa respins de autoritatile locale.

Foto: medicmagic.net

Imagini cutremuratoare in Brazilia. Nou-nascut cu diformitati monstruoase... VIDEO! Apocalipsa vine din Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x