La ce folosește sertarul de sub aragaz, de fapt! Puține persoane cunosc acest detaliu

Un tânăr a dezvăluit recent la ce folosește sertarul de la aragaz, de fapt. Clipul video a ajuns viral și a adunat numeroase vizualizări.

Un tânăr a dezvăluit recent la ce folosește sertarul de la aragaz, de fapt

sursa foto: Shutterstock

Aaron Patterson a descoperit de curând la ce folosește sertarul de sub aragaz și, fiindcă a fost extrem de uimit și de încântat de descoperirea sa, a decis să împartă totul și cu cei care îl urmăresc pe Tik Tok.

Doar că nu mică i-a fost surprinderea atunci când a descoperit faptul că filmarea postată de el a devenit virală în mediul online.

La ce folosește sertarul de sub aragaz, de fapt

Tânărul și-a întrebat urmăritorii ce vârstă aveau atunci când au aflat la ce servește compartimentul special de sub aragaz. Nu mică a fost surprinderea acestuia atunci când s-a convins de faptul că foarte puține cunosc acest detaliu.

Toată lumea are obiceiul de-a folosi respectivul sertar al aragazului pentru a depozita tăvi de cuptor, oale sau alte tipuri de vase de gătit. Se pare încă că nu acesta este rolul acestui spațiu.

citește și: Ce rol are buzunarul mic de la blugi. Mulți cred că e pentru brichetă, dar adevărul e altul

Mai exact, cei care au conceput pentru prima dată versiuni de aragaz cu un astfel de sertar au gândit totul astfel încât să ajute oamenii să gătească mai ușor și mai eficient.

@aaroncpatterson

WHO KNEW AND DIDN’T SHARE THIS INFORMATION?? ##foryou ##teaching ##learn ##hacks ##lifehacks ##teachtok ##tiktok ##diy ##new

♬ drivers license - Olivia Rodrigo

Practic, rolul acestui sertar este acela de-a depozita tăvile cu mâncare pentru ca aceasta să rămână caldă, fie până se termină de gătit toate preparatele, fie până când se decide că a venit momentul servirii mesei.

citește și: Ce rol are gaura din geamul avionului. Funcția ei e foarte importantă

Cuptorul fiind cald, acesta emană căldură și în spațiul de dedesupt și alimentele rămân numai bune de mâncat!

Imagine ilustrativă cu o persoană ce deschide ușa unui aragaz

Un tânăr a dezvăluit recent la ce folosește sertarul de la aragaz, de fapt

Practic, dacă vrei să menții mâncarea caldă, tot ce ai de făcut este să lași cuptorul deschis și să pui tava în sertarul special al aragazului.

Așa cum era de așteptat, dezvăluirea făcută de Aaron Patterson pe pagina sa personală de Tik Tok a uimit internauții și clipul video a adunat aproximativ două sute de mii de vizualizări.

Ultimele știri