Antena Căutare

„L-am văzut pe Iisus, era acolo cu îngerii”! Mărturia incredibilă a unui copil a zdruncinat lumea!

În anul 2004, un băiat a suferit un accident de mașină în urma căruia a rămas paralizat. Dar ceea ce a urmat sfidează orice imaginație.

În anul 2004, un băiat a suferit un accident de mașină în urma căruia a rămas paralizat. Dar ceea ce a urmat sfidează orice imaginație.

Alex Malarkey avea șase ani atunci când neplăcuta întâmplare a avut loc. După ce a stat două luni în comă, băiatul a început să povestească despre cum arată Raiul și ce a văzut acolo. În scurt timp a devenit autorul unei cărți de mare succes în Statele Unite.

Cartea lui despre „Băiatul care s-a întors din Rai” a primit numeroase aprecieri și tot mai multă lume devenea fană povestirilor sale despre experiența paranormală trăită în lumea de dincolo. Băiatul a spus că l-a văzut pe Iisus și a găsit îngeri.

Totuși, recent a recunoscut că toate povestirile sale despre cealaltă lume au fost o simplă plăsmuire, cu scopul de a atrage atenția celor din jur.

Cum se rădeau oamenii înainte? Cine a inventat aparatul de ras? O să rămâi uimit dacă afli cum a început totul!... Galerie FOTO: Atunci când ai imaginaţie... poţi face minuni! Cele mai tari improvizaţii cu obiecte banale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x