Antena Căutare

Libanezii o fac cel mai bine! Cea mai tare nuntă s-a făcut la arabi! Te uiți și te minunezi! (VIDEO)

Atunci când sărbătoresc un eveniment, arabii sunt cunoscuți pentru petrecerile lor de neuitat.

Atunci când sărbătoresc un eveniment, arabii sunt cunoscuți pentru petrecerile lor de neuitat.

Nimeni nu i-ar putea întrece la dans și la muzică, mai ales atunci când vine vorba de o nuntă ca-n povești. Aranjat la 4 ace, cu un costum negru elegant, de mii de euro, mirele a fost nespus de emoționat în cea mai importantă zi din viața lui. Iar mireasa... nu îți puteai lua ochii de la ea.

Chiar şi acoperită din cap până în picioare, după cum cere tradiţia, tot a fost superbă. Cu rochia de mireasă de un alb imaculat, din dantelă şi bătută cu pietre preţioase, tânăra nu a lăsat la vedere niciun pic de piele.

Tradiția lor spune că în ziua nunții toți cei prezenți trebuie să danseze și să se bucure alăuri de miri până când cei doi amorezi se retrag. Așa că prietenii și rudele au încins ringul de dans pe ritmuri orientale. Și pentru ca petrecerea să fie de neuitat, mirii, împreună cu familiile lor, s-au ocupat de fiecare detaliu în parte.

Așa că au adus cei mai buni artiști ai momentului, care să facă un spectacol de zile mari. Toți cei prezenți au bătut din palme, au dansat în horă și s-au bucurat ca și cum ar fi fost nunta lor, arată cei de la Antena Stars.

Oraș invadat de valuri de spumă! Locuitorii au fost îngroziți de straniul fenomen! (VIDEO)... Te va iubi cel mai mult! Aceasta este cea mai pătimașă zodie dintre toate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x