Antena Căutare

Mama unei fetițe de 7 ani, diagnosticată cu cancer, încearcă să facă fiecare zi ca o zi de Crăciun pentru fiica ei.Ce spun medicii

Isla Caton, o fetiță din estul Londrei, avea doar 2 ani când a fost diagnosticată cu neuroblastom, o formă de cancer care afectează mai mult copiii și adolescenții.

isla caton in bratele mamei ei nicola caton Galerie
Isla Caton, o fetiță din estul Londrei, avea doar 2 ani când a fost diagnosticată cu neuroblastom, o formă de cancer care afectează mai mult copiii și adolescenții. | Profimedia

Mama fetiței încearcă cu disperare să îi prelungească viața fetiței sale, mergând cu ea la toți medicii care ar fi putut găsi un tratament eficient pentru ea. În primii ei 5 ani de viață, Isla a fost supusă la numeroase intervenții invazive și non-invazive, dar și la numeroase forme de terapie.

Din nefericire, medicii care au consulat-o până acum pe micuță le-au dat o veste teribilă părinților ei la începutul acestei luni. Specialiștii au spus că nu mai pot face nimic pentru a o salva pe fetiță și aceasta mai are foarte puțin de trăit.

Isla, fetița care suferă de o boală gravă și nu mai are mult de trăit

Mai mult decât atât, medicii au spus că nu pot garanta că micuța va trăi până la sfârșitul anului. Când au auzit vestea cumplită, părinții au fost extrem de îndurerați, dar s-au și resemnat, încercând să facă din fiecare zi a micuței să fie una de sărbătorare.

Citește și: Femeia care este confundată adesea cu sora nepoatei sale dezvăluie secretul tinereții ei. Cum se păstrează în formă

De când a aflat vestea cumplită, mama fetiței încearcă să facă transforme fiecare zi într-o zi de Crăciun, spre bucuria micuței ei.

Nicola Caton, mama Islei, a jurat să o ajute pe fetița ei să trăiască ziua de Crăciun în mod repetat pentru câte zile va mai avea.

“Medicii mi-au spus că s-a răspândit cancerul ceea ce înseamnă că ședințele de chimioterapie nu au funcționat. S-ar putea să nu mai trăiască să apuce Crăciunul. Voi încerca să îi ofer tot ce pot în această scurtă perioadă pe care o mai are de trăit. O să sărbătorim Crăciunul în fiecare zi pentru Isla”, a spus mama fetiței, potrivit News Week.

Ce au decis să facă părinții ei pentru Isla

Nicola și soțul ei au decis să vândă casa și toate posesiunile lor pentr a plăti pentru tratamentul lui Isla în Barcelona, Spania. Toți 3 au locuit în Spania pe perioada tratamentului micuței, înainte să vină pandemia, situație care i-a forțat să se întoarcă în Marea Britanie.

Citește și: Un elev a mers la baia școlii și a descoperit o cameră „secretă”. Peste ce a dat atunci când a deschis-o. A filmat totul

În cei 7 ani de viață, fetița a trecut prin imuno-terapie, chimioterapie, terapie MIBG și o operație de 12 ore pe creier, 2 transplante de celule stem și numeroase alte proceduri dureroase.

“În timpul acestui proces, m-am luptat să îi dăruiesc tot ce e mai bun și să fac fiecare zi să conteze. Avem foarte multe datorii, am pierdut tot, dar continuăm să luptăm. Sper doar ca dacă moare să fie rapid și să nu sufere”, a mai zis mama lui Isla.

În loc să o supună unui tratament mai sever, care nu ar mai avea niciun rezultat, părinții fetiței au decis să îi ofere cele mai frumoase zile din viața ei pentru a avea amintiri de neuitat. Nicola încă speră că micuța se va recupera în mod miraculous. Părinții ei au strâns peste 70.000 de dolari pentru a încerca să îi prelungească viața cu ajutorul tratamentelor.

  • Te-ar putea interesa:

Mesaje și urări de Crăciun. Idei de SMS pe care le poți trimite celor dragi

Mesaje și urări de Revelion și Anul Nou. Idei de SMS pentru apropiați

Mesaje de "La mulți ani". Idei de urări și felicitări speciale pentru zile de naștere și onomastice

Femeia care este confundată adesea cu sora nepoatei sale dezvăluie secretul tinereții ei. Cum se păstrează în formă... O femeie se afla în avion atunci când un străin i-a dat un bilet cu un mesaj neașteptat. A izbucnit în lacrimi când l-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x