Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, nouă profeție despre CUTREMUR! Unde i s-a aratăt Apocalipsa

 Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a făcut din nou o profeție apocaliptică. Un nou cutremur i s-a arătat în dimineața de 4 septembrie, ora  5,09.  

Maria Ghiorghiu, nouă profeție despre CUTREMUR! Unde i s-a aratăt Apocalipsa
maria ghiorghiu cutremur

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a făcut din nou o profeție apocaliptică. Un nou cutremur i s-a arătat în dimineața de 4 septembrie, ora 5,09.

Potrivit Mariei Ghiorghiu, marea catastrofă s-ar produce la Răsărit. Iată ce a postat pe blogul personal:

În această dimineață în zori, m-a trezit o lumina albă și strălucitoare, și astfel, văd înspre Răsărit sub un Cer de noapte, o covată ovală suspendată că un taler, când, brusc, începe un cutremur intens.

Această covată era susținută și la un capăt și la celălalt de câte o bară, iar când a început Cutremurul se legăna atât de tare, încât, era gata să se răstoarne, deși era goală.

Dragii mei, vom auzi iarăși de un alt CUTREMUR intens care se va produce spre Răsărit, dar, să nu ne temem deloc,deoarece BUNUL DUMNEZEU și MĂICUȚĂ DOMNULUI ocrotește și ocolește ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT, de CUTREMURE devastatoare. Să mulțumim Domnului și Maicii Domnului și pentru aerul pe care noi îl respirăm zi de zi.

Scene șocante. Două cunoscute prezentatoare TV s-au luat la bătaie! Cunoscuta știristă s-a ales cu urechea ruptă!... Alertă printre părinți! A apărut noua variantă a „Balenei Albastre”. Acesta e jocul care „omoară” oameni pe internet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x