Antena Căutare

Martie este luna IUBIRII. Cele trei zodii care vor fi favorizate în această perioadă. Eşti printre ele?

Reprezentanţilor acestor zodii le va merge minunat în luna martie. Acestor persoane nu le va merge perfect doar în dragoste, ci şi în ceea ce priveşte banii şi profesia.

Reprezentanţilor acestor zodii le va merge minunat în luna martie. Acestor persoane nu le va merge perfect doar în dragoste, ci şi în ceea ce priveşte banii şi profesia.

Leu

Dacă eşti născut în zodia leu, vei avea o lună martie liniştită şi echilibrată. Eşti single? Veşti bune! Toate reflectoarele astrale sunt aţintite asupra ta. Nativii Leu implicaţi într-o relaţie se gândesc serios să achiziţioneze o locuinţă şi fac demersurile în acest sens.

Pe plan profesional, sunt şanse mari să cunoşti persoane importante care să te sprijine în demersurile legate de afaceri. Puterea interioară este accentuată astfel încât nimic nu pare a sta în drumul tău către ceea ce ţi-ai propus.

Vărsător

Emoţional, primăvara debutează spectaculos pentru nativii din vărsător. Începutul lunii va fi unul benefic dragostei, cu multe momente speciale care te vor purta pe norişori roz de fericire. Daca eşti într-o relaţie stabilă, pregăteşte-te pentru o etapă frumoasă şi armonioasă a relaţiei.

Nativii single au şanse mari să-şi întâlnească sufletul pereche.

Pe plan profesional, această lună este ideală pentru lansarea de noi proiecte. Nu doar că reuşeşti să-ţi rotunjeşti considerabil veniturile, dar eşti pus faţă în faţă cu oportunităţi excelente de afaceri prin intermediul conexiunilor sociale.

Peşti

Martie este o lună fenomenală pentru aceşti nativi. Este luna în care vi se împlinesc visurile, iar dorinţele cele mai ascunse se concretizează într-un mod frumos. Ai o perioadă oarecum aglomerată, însă minunată pentru a-ţi realiza ambiţiile şi planurile. Pe plan emoţional, lucrurile merg excelent în relaţia de cuplu.

Această lună reprezintă o perioadă excelentă pentru a primi şi a oferi iubire, dar şi pentru a socializa cu prietenii. Cei single atrag în jurul lor o persoană interesantă, de care se simt puternic atraşi.

Prietenie neobișnuită! Cum poate o rață să țină locul unui animal de companie: Imagini adorabile din povestea lor!... Nuntă la care au venit peste 5.000 de persoane! Dar uite cum arată mirele și mireasa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x