Antena Căutare

Realizare inedită în medicină! Mai mulți medici au reuşit să crească, pe mâna unui bărbat, o ureche

Un chirurg plastician din China a reuşit să crească cu succes o ureche artificială pe braţul unui bărbat, cu ajutorul unei proceduri medicale în faza de testare.

Un chirurg plastician din China a reuşit să crească cu succes o ureche artificială pe braţul unui bărbat, cu ajutorul unei proceduri medicale în faza de testare.

Pacientul, pe numele său, Ji şi-a pierdut urechea dreaptă în urma unui accident. Doctorul Guo Shuzhong, din cadrul spitalului Xi'an din provincia chineză Shaanxi, a utilizat cartilajul din coastele pacientului pentru a construi o nouă ureche, potrivit descopera.ro.

Medicul a decis să realizeze o procedură chirurgicală în trei paşi. Prima dată, a fost implantat un dispozitiv de expandare a pielii în braţul bărbatului. Apoi, a fost prelevat cartilaj din coastele lui Ji, pentru a realiza o nouă ureche pe care au implatat-o apoi în braţul bărbatului.

Al treilea pas important va avea loc peste trei sau patru luni. Doctorii vor transplanta urechea de pe braţul lui Ji pe capul lui, utilizând tehnicile de anastomoză vasculară.

Știai că... șoarecii se gâdilă atunci când sunt bine dispuși? Nu este nicio glumă... BOMBĂ! Toată România trebuie să ştie! Ce s-a descoperit în locul vizitat de MILIOANE DE ROMÂNI. Specialiștii studiază!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x