Antena Căutare

Noi detalii șocante ies la lumină în cazul Elodiei Ghinescu! Ce se întâmplă cu fiul ei, Patrick

După mai bine de 11 ani de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu, mama ei încă nu poate trece peste pierderea suferită. Emilia Ghinescu nu vrea ca nepotul ei, Patrick, să mai aibă de-a face cu fostul polițist. 

Noi detalii șocante ies la lumină în cazul Elodiei Ghinescu! Ce se întâmplă cu fiul ei, Patrick
elodia

După mai bine de 11 ani de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu, mama ei încă nu poate trece peste pierderea suferită. Emilia Ghinescu nu vrea ca nepotul ei, Patrick, să mai aibă de-a face cu fostul polițist.

Cristian Cioacă, soțul Elodiei, se află momentan în închisoare, dar Emilia Ghinescu încă nu are parte de liniște! Își dorește cu orice preț ca nepotul Cioacă Patrick Mihai să nu aibă vreun contact cu tatăl acestuia.

„Au mai susţinut reclamanţii că minorul Cioacă Patrick Matei, născut la data de 20.12.2004, este abuzat emoţional, folosit de către tatăl sau Cioacă Cristian, de către sora acestuia, s-au prezentat articole şi fotografii în presa scrisă, respectiv ziarul Ring din datele de 2, 3, 4, 5.07.2013, cu minorul şi tatăl acestuia, s-a folosit numele său, de asemenea şi pe posturile de televiziune sora tatălui minorului, care l-a avut în plasament pe minor, a afirmat atât la data de 3.07.2013, cât şi în data de 2.07.2013, că pozele au fost date presei chiar de către aceasta”, se arata în documentele ajunse pe masa magistraţilor.

Emilia Ghinescu il mai acuza pe fostul ginere ca imediat dupa disparitia fiicei ei a vandut toate bunurile Elodiei

“În motivarea cererii se arată că tatăl minorului – numitul Cristian Cioacă, sora acestuia, precum şi cumnatul său, bunica paternă -, se afla în conflict de interese cu minorul, deoarece aceştia au înstrăinat bunurile ce compun masa succesorală după defuncta Ghinescu Elodia, astfel: s-a înstrăinat autoturismul Peugeot 607, autoturism dobândit în timpul căsătoriei cu Ghinescu Elodia; s-au încheiat contract de închiriere şi promisiunea de vânzare-cumpărare, la data de 22.02.2008, autentificate sub nr.330 la Biroul notarului public Beşchia G.D, ce au ca obiect imobilul dobândit în timpul căsătoriei, însă prin sentinţa civila nr.5795/7.05.2010 pronunţată de Judecătorie s-au anulat aceste acte.

Cioacă Cristian a dat o declaraţie autentificată sub nr. 387 din 26.02.2008, la Biroul notarului public Beşchia G.D, în calitate de promitent cumpărător, ce are ca obiect imobilul, prin care Cioacă Cristian renunţă la calitatea de promitent cumpărător din antecontractul de vânzare-cumpărare nr.11/26.09.2009, cu dată cerută la Cabinet avocat Ghinescu Elodia, în schimbul sumei de 10.000 euro, bani achitaţi de celălalt promitent cumpărător, antecontract încheiat în timpul căsătoriei cu Ghinescu Elodia”, se mai arată în documentele citate.

huff.ro

Dezvăluiri ȘOCANTE ies la iveală! Tot mai mulți copii sunt folosiți ca SPIONI pentru Serviciile Secrete!... Au intrat în istoria unui hotel din Mamaia! Ce au făcut câțiva români ca să economisească bani și să mănânce bine - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x