Antena Căutare

BOMBA ANULUI în România! Cazul ELODIA s-a TERMINAT! Ce s-a întâmplat cu cea mai căutată femeie din România!

Emilia Ghinescu a avut o convorbire telefonică şi o întâlnire cu fostul ei ginere, Cristian Cioacă. Femeia a mărturisit că a şocat-o ce i-a spus acesta despre fiica ei.

Mama Elodiei face noi dezvăluiri despre crima care a şocat România. "M-a sunat atunci, după câteva zile, singura dată când m-a sunat. M-a sunat, dat noi eram, după cum nu prea stăm acasă, avem treburi, eram pe drum și plângea de nici nu înțelegeam. Am oprit mașina ca să pot să înțeleg ce zice și îmi spunea că toată viața a făcut ce a vrut și că acum am ascultat de părinți și uite ce am făcut. Și că o să mă arunc cu mașina într-o prăpastie și nu o s-o mai vezi pe Elodia nici vie, nici moartă, niciodată. Și atunci l-am întrebat: Dar ce i-ai făcut? Bineînțeles că nu zicea nimic”, a spus mama Elodiei, conform Antena 3.

Emilia Ghinescu și-a adus aminte că fostul ei ginere i-a mărturist că ar vrea să se sinucidă și i-a spus că nu își va mai vedea fiica, nici vie, nici moartă. Femeia nu poate înțelege de ce Cristian Cioacă a luat așa o pedeapsă de mică.

Lovitură pentru românii din Spania! Ce se întâmplă în zilele următoare... Descoperire uluitoare într-o intersecție din Timișoara. Urmează două luni de cercetări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x