Nu își permitea să plătească taxa la facultate așa că a găsit o soluție neortodoxă! Oamenii dau bani grei pentru a o vedea așa

 

Studenții și lipsa banilor merg mână-n mână. O tânără care nu își permitea să își achite taxele de la facultate a găsit o metodă controversată de a-și rezolva problema. Videoclipurile postate de ea strâng mii de vizualizări și au făcut-o să uite ce înseamnă să ai probleme financiare.

Abi Haywood, din Marea Britanie, câștigă bani, mulți bani, printr-o metodă bizară. Ea se filmează în timp ce strănută și vinde videoclipurile celor care au acest fetiș. Un „strănut” costă aproape 100 de lire sterline. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABI HAYWOOD / SNOTTY BITCH (@4bi___) on

Studentă la arte, Abi a creat un „dildo pentru nas”, un instrument ce îi provoacă instantaneu o avalanșă de strănuturi și care îi înnebunește pe clienții ei. Tânăra spune că poate strănuta de 11 ori în cinci minute. 

Într-un interviu acordat site-ului UNILAD, Abi a povestit cum a pătruns în lumea fetișurilor.

„Pentru unul dintre cursurile de la facultate, am conceput un proiect intitulat „Desenul - o formă de repetare și răbdare”. M-am gândit să văd de câte ori pot strănuta în trei ore și am trasat conturul stropilor de salivă de pe pânză. Am postat înregistrarea pe canalul meu de YouTube, ca să o pot include în portofoliul de la facultate. A doua zi, avea 3.000 de vizualizări.

Nu am înțeles cum se întâmplase. Nu dădusem share video-ului, iar canalul meu avea doar 40 de subscriberi. Când am citit comentariile, toate sunau la fel: „cât de sexy e asta” sau „de unde pot cumpăra varianta integrală?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABI HAYWOOD / SNOTTY BITCH (@4bi___) on

Abi interacționează cu fanii ei prin intermediul canalului ei de YouTube, sub pseudonimul „Snotty Bitch”. Fiecare video al studentei strânge mii de reacții și comentarii. Cei mai „pasionați” îi cer chiar să posteze înregistrări cu anumite categorii de strănuturi - da, se pare că există mai multe feluri de a strănuta...facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI