Antena Căutare

Nu mai arunca zaţul de la cafea! Poate face MINUNI în gospodărie şi pe pielea ta! Zece TRUCURI cu rezultate uimitoare

Foarte multe persoane se trezesc cu o ceaşcă de cafea în fiecare zi, dar puţini ştiu că zaţul rămas poate fi folosit în fel de fel de moduri în locuinţă sau pe post de produs cosmetic.

Nu mai arunca zaţul de la cafea! Poate face MINUNI în gospodărie şi pe pielea ta! Zece TRUCURI cu rezultate uimitoare Galerie
| www.breakfastwithaudrey.com.au

Foarte multe persoane se trezesc cu o ceaşcă de cafea în fiecare zi, dar puţini ştiu că zaţul rămas poate fi folosit în fel de fel de moduri în locuinţă sau pe post de produs cosmetic.

Potrivit secretele.com, iată zece trucuri geniale!

1. Adauga zatul in pamantul de la flori

Poti sa folosesti zatul de la cafea pe post de ingrasamant. Nu arunca zatul care ti-a ramas in ceasca, mai bine adauga-l la pamantul de la flori.

2. Alunga insectele din casa

Poti sa presari zatul de la cafea prin orice zona a casei, in special unde ai observat ca au aparut diverse insecte. Acesta le va alunga cu siguranta!

3. Stimulator pentru cresterea morcovilor

Amesteca semintele de la morcovi cu zatul uscat de la cafea. Planteaza apoi aceste seminte. Acest lucru ii va ajuta la crestere si va tine departe si daunatorii.

4. Curata soba sau semineul cu ajutorul zatului de la cafea

Foloseste zatul de la cafea atunci cand vrei sa cureti soba sau semineul. Presara zatul de la cafea umezit peste cenusa ramasa in semineu/soba si astfel cenusa nu se va mai raspandi, facand mult mai usoara procedura de curatare. In plus, in incapere va ramane un miros placut.

5. Un odorizant ideal pentru masina sau camera

Confectioneaza un odorizant eficient prin taierea unui ciorap si umplerea lui cu zatul de la cafea. Peste asta se pun doua picaturi de esenta de vanilie. Masina si casa ta vor mirosi frumos timp indelungat.

6. Elimina mirosul de tigari

Dupa ce ai terminat de fumat, goleste scrumiera si pune in ea zatul de la cafea. Acesta atrage tot mirosul neplacut ramas in aer.

7. Scapa de mirosul neplacut din interiorul frigiderului

Dupa ce ti-ai servit cafeaua, nu spala ceasca. Pune-o in frigider, iar zatul care a ramas in ea atrage toate mirosurile neplacute ce se regasesc in frigider.

8. Un remediu excelent impotriva celulitei

Amesteca albusul de la un ou cu zatul de la o cafea, apoi aplica direct pe coapse si fund, infasurand zona cu o folie de plastic. Lasa sa actioneze aproximativ o ora. Efectul va fi uimitor!

9. Exfoliant natural

Foloseste zatul de cafea in ritualul tau zilnic de ingrijire a pielii. Deoarece indeparteaza celulele moarte si stimuleaza productia de noi celule, zatul de cafea tonifica pielea. Amesteca ulei de masline cu vitamina E si cu zatul de la cafea, apoi maseaza pielea.

10. Intretine bronzul

Improspateaza bronzul obtinut in timpul verii! Se fierbe zatul de cafea in apa (o cana) si dupa ce s-a racit se aplica pe piele. Lasa pielea sa absoarba cafeaua timp de 20 de minute si apoi indeparteaza cu apa rece.

Sursa: secretele.com

Pare un loc obișnuit, dar odată ce intri vei rămâne mut de uimire! Așa arată locul unde un milion de oameni spun în fiec... Tu ce vezi - raţă sau iepure? Află ce spune alegerea despre personalitatea ta! Testul a fascinat milioane de oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x