Căutare Live

O autospecială care transporta acid azotic a fost implicată într-un accident cu alte două mașini

O autospecială care transporta acid azotic a fost implicată într-un accident în localitatea Leu, din județul Dolj. Pompierii au stabilt că nu este niciun pericol.

O autospecială care transporta acid azotic a fost implicată într-un accident în localitatea Leu, din județul Dolj. Pompierii au stabilt că nu este niciun pericol.

Potrivit polițiștilor, un bărbat care conducea o autoutilitară nu a păstrat distanța legală față de autoturismul din față, pe care l-a lovit. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată pe sensul opus, unde s-a lovit de un alt autovehicul.

„S-au luat măsuri pentru șablarea zonei și transvazarea soluției dintr-un recipient în altul”, au transmis reprezentanții ISU Dolj.

La fața locului a fost trimis și un echipaj CRBN, care a efectuat verificări și a constatat că nu există niciun pericol.

Traficul a fost deviat în zonă, circulându-se doar pe o bandă.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin
Dacă ești în căutarea unei rețete de garnitură simplă, dar gustoasă și consistentă, rețeta de cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin poate fi ideală pentru astfel de momente.
Catine.ro
Ultimele știri