Antena Căutare

O autospecială care transporta acid azotic a fost implicată într-un accident cu alte două mașini

O autospecială care transporta acid azotic a fost implicată într-un accident în localitatea Leu, din județul Dolj. Pompierii au stabilt că nu este niciun pericol.

O autospecială care transporta acid azotic a fost implicată într-un accident în localitatea Leu, din județul Dolj. Pompierii au stabilt că nu este niciun pericol.

Potrivit polițiștilor, un bărbat care conducea o autoutilitară nu a păstrat distanța legală față de autoturismul din față, pe care l-a lovit. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată pe sensul opus, unde s-a lovit de un alt autovehicul.

„S-au luat măsuri pentru șablarea zonei și transvazarea soluției dintr-un recipient în altul”, au transmis reprezentanții ISU Dolj.

La fața locului a fost trimis și un echipaj CRBN, care a efectuat verificări și a constatat că nu există niciun pericol.

Traficul a fost deviat în zonă, circulându-se doar pe o bandă.

S-a îmbogățit într-un mod rușinos! Tânăra de 19 ani este revoltată: „E absurd...până unde a ajuns umanitatea?”... Un bărbat din Botoșani internat la psihiatrie, după ce și-a înjunghiat mortal tatăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x