Antena Căutare

O bătrânică și-a scos casa la vânzare! Toți erau să facă infarct când au văzut ce se ascunde înăuntrul locuinței!

Într-o zi, o femeie de 96 de ani a decis să își vândă casa în care locuise în ultimele șapte decenii. Dar nu mică a fost surpriza tuturor când au văzut cum arată locuința înăuntru!

O bătrânică și-a scos casa la vânzare! Toți erau să facă infarct când au văzut ce se ascunde înăuntrul locuinței! Galerie
Imaginile sunt de-a dreptul incredibile

Într-o zi, o femeie de 96 de ani a decis să își vândă casa în care locuise în ultimele șapte decenii. Dar nu mică a fost surpriza tuturor când au văzut cum arată locuința înăuntru!

Fosta proprietară a fost croitoreasă și judecând după aspectul casei sale, după 72 de ani în care a locuit acolo, putem spune că a fost pasionată de meseria ei.

VIRAL: Amuzant e puţin spus! Reacţia neaşteptată a unei fetiţe atunci când îşi vede tatăl proaspăt bărbierit

Fiecare cameră e colorată individual, iar toate culorile mobilierului, decorațiunile și pereții sunt alese pentru a se asorta. Tonurile pastelate se integrează ca un tot unitar.

Femeia a povestit că soțul ei i-a lăsat libertatea să decoreze fiecare cameră așa cum și-a dorit ea, însa a avut o dorință în privința dormitorului conjugal: „Fără roz în dormitor”. Până la urmă, dormitorul a fost colorat în mov, potrivit rnl.ro.

La subsol, casa are o cameră dedicată pentru petreceri și o spălătorie complet utilată. Locuința a fost scoasă la vânzare pentru 650.000 de dolari, căci este o adevărată bijuterie ce păstrează perfect stilul anilor `50.

Photoshop sau realitate? Căpșunele albastre, același gust, aceeși formă?!... Medicii au rămas fără cuvinte când au realizat cât cântărește un nou-născut: "Este o minune! În 25 de ani nu am văz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x