Antena Căutare

O femeie a câștigat 3 milioane de dolari din lozuri răzuibile într-un inteval de 2 luni. Cum a fost posibil

Norocul a bătut de două ori la ușa unei femei din SUA, care este acum posesoarea a două câștiguri fabuloase. Femeia a cumpărat lozuri răzuibile și  ajuns să câștige prima dată 1 milion de dolari, iar pentru că a continuat să cumpere astfel de taloane a câștigat încă două milioane de dolari, la o distanță de 2 luni față de primul premiu.

O femeie din Carolina de Nord, care lucra ca director într-un restaurant timp fast food, a încasat un premiu de 2 milioane de dolari cu un loz răzuibil în octombire 2022, la doar două luni după ce a câștigat 1 milion de dolari la un alt astfel de joc, potrivit Daily Mail.

Kenya Sloan, în vârstă de 41 de ani, din Shelby, le-a spus reprezentanților Loteriei din Carolina de Nord că se afla la Esha Food Mart din Shelby când a decis să încerce pentru prima dată un bilet Diamond Dazzler de 20 de dolari. Sloan a răziuit cartonașul cumpărat și a descoperit că a câștigat un premiu de 2 milioane de dolari.

Citește și: Soțul și-a anunțat soția că au câștigat la loterie, dar răspunsul femeii l-a uluit! „Am o veste, mai mare decât premiul câștigat”

O femeie a câștigat o sumă colosală la lozuri răzuibile

"Stăteam acolo în stare de șoc", a spus Sloan. "Mă simt pur și simplu binecuvântată. Asta e tot ce pot spune".

Femeia a precizat că acest câștig a fost cu atât mai incredibil cu cât câștigase un premiu de 1 milion de dolari de pe un loz răzuibil Carolina Jackpot cu doar două luni înainte.

„Mă gândeam că asemenea lucru nu se putea întâmpla din nou, dar s-a întâmplat. Le-am dat vestea unora dintre membrii familiei mele și nici lor nu le-a venit să creadă", a povestit ea.

Sloan a spus că primul premiul îl cheltuie în prezent pentru a-și construi o casă, iar cel de-al doilea câștig va merge către visul ei de a-și deschide propriul restaurant.

„De 15 ani mi-am dorit să-mi cumpăr propria mea casă și acum reușesc să-mi îndeplinesc acest vis”

Lozurile răzuibile sunt produse loteristice frecventate și în România. Pasionații de jocuri de noroc cumpără astfel de taloane, în speranța că vor câștiga marele premiu.

Citește și: Ce numere trebuie să joci la loto ca să câștigi, în funcție de zodie! Nu vei da greș cu aceste ponturi!

Ce numere să joci la loto, fiindcă sunt extrase des și sunt câștigătoare. Ce numere sunt extrase cel mai rar și nu trebuie să le joci

Sunt persoane care visează sau susțin că au avut o premoniție și asta le-a ajutat să aleagă ce numere să joace la loto. Există și pasionați ai jocurilor de loterie care preferă să joace fie date de naștere sau numere de destin, fie își aleg o combinație de numere pe care o joacă ani sau poate chiar zeci de ani, sperând că într-o zi norocul le va surâde.

Indiferent de metoda aleasă sau de frecvența cu care cumpără un bilet, toți au același lucru în comun: dorința de-a câștiga. Specialiștii au realizat o statistică și astfel au reușit să scoată la iveală ce numere nu trebuie să joci la loto, fiindcă sunt rar extrase, dar și ce numere sunt cel mai des extrase și pot aduce noroc, fiindcă sunt des câștigătoare.

Danny Waites, expert în analiza datelor, a studiat atent fiecare combinație de numere extrase la loto în Marea Britanie din anul 1994 și până în prezent. Specialistul este de părere că evoluția tehnologiei și calculatoarele pot ajunge să fie îndeajuns de performante pentru a prezice numerele ce vor fi extrase la loto, totul bazându-se pe informațiile din arhivă și pe analiza datelor, arată cei de la mirror.co.uk.

Astfel, analizând datele obținute dni anul 1994 și până în prezent, în Marea Britanie, numărul cel mai des extras la loto a fost 38 (407 ori). Un alt număr ce este frecvent extra la loto este 23 (392 de ori). Alte numere câștigătoare la loto au fost, cel mai des, 31, 11, 45 și 25.

La capătul celălalt se află însă numerele pe care nu trebuie să le joci la loto, căci sunt rar extrase. În căpul listei se află 13 (298 ori). Alte numere care nu sunt des câștigătoare la loto sunt cele din intervalul 50 și 59.

O jurnalistă prezenta știrile atunci când telespectatorii s-au speriat. Ce s-a întâmplat, chiar în timpul transmisiunii ... Creatura care seamănă cu un „extraterestru” care a pus pe jar tot internetul. Este complet transparentă și are antene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x