Antena Căutare

O femeie a filmat ce extensii de sprâncene și-a făcut, însă mulți au întrebat dacă este o glumă. Cum arată aceasta

O femeie a filmat ce sprâncene a ales să își facă la salon, dar când au văzut despre ce este vorba, mulți s-au mirat și s-au întrebat dacă totul este real sau doar o glumă.

imagine cu sprancene false Galerie
Când au văzut ce sprâncene false și-a putut pune o femeie, mulți s-au mirat și au întrebat dacă sunt reale | sursa foto: Profimedia

Un clip video publicat recent pe TikTok s-a transformat într-o adevărată senzație a momentului. Imaginile au devenit virale și au stârnit un val puternic de reacții în rândul internauților. O femeie a filmat ce sprâncene a ales să își facă la salon, însă mulți s-au mirat din plin.

O femeie a filmat ce sprâncene a ales să își facă și mulți s-au întrebat dacă e real sau dacă e doar o glumă. Imaginile au devenit virale pe TikTok

Recent, pe TikTok a apărut o filmare cu o femeie care s-a filmat în timp ce își face extensii de sprâncene. Extrem de încântată, bruneta a surprins totul cu ajutorul telefonului mobil și a dorit să facă publice imaginile. Nu a durat însă mult și internauții au reacționat imediat.

Citește și: A vrut să își tatueze sprâncenele, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cât a costat-o tratamentul eșuat „A fost îngrozitor”

În filmare se poate observa cum clientei i se lipesc sprâncene false sub forma unor șuvițe de păr, de dimensiuni impresionante. Când acestea par să se fi prins suficient de bine pe piele sunt tunse pentru a obține niște sprâncene extrem de groase. Așa cum se poate observa și în imagini, clienta pare cât se poate de mulțimită de rezultat.

Cel mai probabil, aceasta a dorit să renunțe la sprâncenele tatuate și să adopte un look ceva mai natural, însă nu s-a gândit în niciun moment că poate alegerea nu este cea mai fericită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cred că e o glumă, sau? 😳”, „De la luna plină s-a întâmpla asta”, „Am trăit s-o vad si pe asta 😳😂😂😂”, „este pamflet??😂😂😂😂😂sau real 🥺🥺”, „Trebuia sa imi placa ? 😳”, iată doar o parte din comentariile făcute de cei care au văzut transformarea prin care a trecut femeia, în dorința ei de-a deveni mai frumoasă, arată cei de la thesun.co.uk.

Citește și: Bebelușul cu sprâncene groase, vedetă pe Internet. Mama lui primește și laude, și acuzații. Cum arată micuțul

În prezent, clipul videp publicat pe TikTok a adunat mai bine de 4,5 milioane de vizualizări, dar și zeci de mii de aprecieri și comentarii de la oameni din întreaga lume.

În Marea Britanie există o tânără despre care se spune că ar avea cele mai cele mai mari sprâncene. Femeia întoarce toate privirile ori de câte ori iese pe stradă și, deși are un aspect neobișnuit, se simte încântată de modul în care arată.

O femeie a văzut că are o umflătură pe abdomen, dar a crezut că e doar balonată. La spital, medicii i-au dat un diagnost... Povestea impresionantă a femeii care nu a știut să scrie până la 39 de ani și acum e o autoare de succes. Ce i-a schimba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x