Antena Căutare

O femeie din India vrea sa divorteze de sotul ei din cauza Facebook-ului

O indianca a hotarat sa divorteze de sotul ei, din cauza ca barbatul nu si-a schimbat statutul marital de pe Facebook in “casatorit”.

Tanara in varsta de 28 de ani a deschis deja procesul de divort la tribunal, spunand ca nu mai poate avea incredere in sotul ei, dupa ce acesta nu si-a facut public mariajul pe reteaua de socializare Facebook, dupa doua luni de la eveniment.

Potrivit Deccan Chronicle, barbatul a declarat in instanta ca uitat sa isi updateze statutul, iar judecatorul a acordat cuplului doua luni pentru a-si rezolva neintelegerile. "Clientul meu nu a aflat despre incident de la sotia sa, ci de la magistratura din Aurangabad", a povestit avocatul barbatului, domnul Subhash.

Indianul i-a spus judecatorului ca a fost atat de ocupat cu familia si afacerea pe care o detine, incat nu a avut timp sa isi verifice sau schimbe statutul de Facebook. "El a fost dispus sa faca modificarea dorita de sotie, sau chiar sa isi stearga contul de Facebook, insa femeia nu a mai vrut sa continue cu aceasta casatorie, spunand ca sotul ei ar putea actiona oricand pe la spatele ei", a incheiat avocatul barbatului.

Sursa: Daily Mail

Sa fie acesta cel mai frumos pui de maimuta din lume?... Top 10 tari care risca sa fie lovite la un impact cu un asteroid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x