Antena Căutare

O femeie este nevoită să facă un gest rușinos din cauza motanului său. Ce face felina în timpul nopții: „Mi-am contactat vecinii”

O femeie din Marea Britanie a povestit cum motanul ei a furat o mulțime de obiecte scumpe de la vecinii săi. Femeia rușinată încearcă acum să returneze obiectele cu care s-a trezit în propria locuință.

O femeie stânjenită de faptul că pisica ei a furat în mod repetat haine și mâncare de la vecinii ei a făcut un anunț pe Facebook pentru a încerca să le returneze obiectele celor păgubiți. „Făptașul” a comis „infracțiunile”, în timpul nopții, iar stăpâna găsea obiectele când se trezea de dimineață.

În ultimii patru ani, Harry, motanul hoțoman, a adus frecvent acasă bunuri furate, inclusiv lenjerie intimă, un pachet de cârnați și chiar un pantof de firmă. Numai în ultima săptămână, Harry a sustras șase obiecte de la vecinii din Darley Abbey, în Derby.

Citește și: Au luat acasă doi pui crezând că sunt de pisică, dar veterinarul i-a contrazis. Ce adăposteau, de fapt, în casă

Un motan hoțoman i-a adus stăpânei sale o mulțime de obiecte furate de la vecini

Stăpâna motanului, Donna Hibbert, crede că Harry are impresia că obiectele pe care le aduce acasă sunt cadouri pentru ea.

„Cred că pisicilor le place să le aducă stăpânilor lor diverse obiecte capturate", a spus ea. „De cele mai multe ori aduce păsări sau șoareci, lucru pentru care sunt recunoscătoare", a mai spus femeia, potrivit BBC.

Doamna crede că Harry a furat obiecte în valoare de aproximativ 300 de lire sterline de-a lungul anilor.

„La un moment dat a adus un pantof roșu de o marcă destul de scumpă", a spus ea.

"Sutienele de sport de firmă pe care mi le-a adus, nu sunt nici ele ieftine. A adus și o poșetă zilele trecute, dar nu era nimic în interior".

Citește și: Cum arată pisica-vulpe, găsită întâmplător într-un coteț. Specialiștii au descoperit că este, de fapt, o specie unică

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unele dintre articole au fost luate de pe culmea de întins rufe, dar altele au fost sustrase chiar din interiorul caselor oamenilor.

"Dacă vede o oportunitate, profită", a spus doamna Hibbert.

Fratele lui Harry, Luna, aduce și ea acasă obiecte, dar de obicei sunt gunoaie, cum ar fi pungi de chipsuri.

Doamna Hibbert a început acum să posteze obiectele furate pe pagina de Facebook Spotted: Darley Abbey.

„Eram foarte îngrijorată de faptul că o biată persoană din localitate se gândește: "Sunt sigur că am pus astea pe culme" sau "Aveam astea în casă și au dispărut", a spus ea.

"În postarea de pe Facebook, vecinul nostru a văzut și a spus 'Sunt ale mele, am crezut că am înnebunit'.

„Săptămâna aceasta am avut șase obiecte diferite, care sunt în saci de transport, gata să fie returnate proprietarilor lor", a conchis femeia.

Stăpâna celor două pisici face tot ce îi stă în putință pentru a da înapoi obiectele furate de Harry, deși se simte stânjenită de situația în care este pusă.

A pus pliculețe de ceai în vasul de apă al toaletei și nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat | Video. Trucul care schi... O femeie a găsit un bilețel într-o sticlă, care a plutit pe ocean timp de 10 ani. Ce scria pe hârtie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x