Antena Căutare

O fetiță a lăsat chelnerilor un mesaj scris pe un șervețel. Când au citit, toți au rămas fără cuvinte. Ce a vrut să le transmită

După ce a mers la restaurant, o fetiță a lăsat pe masă un bilet. Când chelnerii l-au citit, aceștia au avut parte de o surpriză de proporții. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

imagine cu un copil la restaurant Galerie
Mesajul scris de fetiță pe șervețel a făcut senzație și a stârnit numeroase reacții în mediul online | sursa foto: Profimedia

O fetiță a mers împreună cu familia sa la un restaurant italian și, după ce a servit masa și părinții au achitat nota, cea mică a dorit să scrie un mesaj pe un șervețel.

Când chelnerii au venit să strângă masa și să curețe, nu mică le-a fost surpriza atunci când au găsit biletul lăsat de micuța clientă. Surprinși peste măsură, aceștia au dezvăluit totul prin intermediul unei postări pe internet.

Ce mesaj a lăsat pentru chelneri o fetiță care a mers la restaurant cu părinții săi

Inedita întâmplare s-a petrecut în data de 20 august, atunci când o fetiță pe nume Georgie a vizitat restaurantul italian Castello din Yeovil, Somerset (Marea Britanie).

Copila s-a simțit extrem de bine la localul respectiv și a ales să servească o porție generoasă de spaghete. La final, părinții săi au achitat nota de plată, dar ceea ce a urmat i-a surprins pe mulți.

Citește și: Un bacşiş anonim i-a schimbat radical viaţa unei chelneriţe din Statele Unite

Georgie a folosit unul dintre șervețelele aflate pe masă pentru a scrie un mesaj complet neașteptat. După ce a terminat de notat ceea ce dorea să transmită, a lăsat hârtia alături de o sumă de bani și a plecat cu părinții săi.

După ce clienții au părăsit restaurantul, chelnerii au venit să curețe masa și să pregătească locul pentru viitoarea servire, atunci când atenția lor a fost atrasă de șervețelul ce conținea un mesaj. Angajații localului au luat șervețelul, l-au citit cu multă atenție și au avut parte de o surpriză de proporții. Cu un scris timid și ezitand de copil, Georgie a dorit să transmită următoarele:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mi-au plăcut mult spaghetele-cred că așa se scrie corect, ați fost foarte drăguți cu mine și clar primiți 5 stele din partea mea. Cu mult drag, Georgie, fetița cu păr blond. Mulțumesc pentru acadeaua primită, v-am lăsat un bacșiș. Vă rog să citiți acest mesa”, a scris copila pe un șervețel de hârtie.

Citește și: O femeie se afla la o întâlnire atunci când un străin de la altă masă i-a dat pe furiș un bilet. Ce mesaj a descoperit

Impresionați de ceea ce au descoperit chelnerii și managerul restaurantului au făcut publică întreaga întâmplare, mândrindu-se că au primit o asemenea apreciere.

„Pentru noi înseamnă foarte mult, mai ales că am muncit extrem de mult ca să facem față ultimelor luni, după ce totul a fost închis din cauza pandemiei. Era o fetiță atât de fericită și încântată că a ieșit la cină cu părinții. Nu avea mai mult de șase ani, dar era extrem de politicoasă și manierată. La final mi-a mulțumit pentru seara minunată petrecută la noi la restaurant și a promis că o să mai vină”, a declarat managerul restaurantului, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Emoționanta întâmplare a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții de apreciere în rândul internauților.

O broscuță țestoasă rară, cu două capete, a fost găsită pe o plajă, spre uimirea tuturor. Ce spun experții despre ea... Care este vârsta ideală pentru căsătorie. Când e bine să faci marele pas, potrivit specialiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x