Antena Căutare

O mamă și-a pus în cap întreaga comunitate de părinți de la școala în care învață fiul ei după un gest sfidător. Ce a făcut

O mamă a reușit să provoace un scandal la școala fiului său, după ce a luat o decizie fără să se gândească la faptul că pune în pericol toți elevii. Iată ce a făcut.

o mama nervoasa isi cearta fiul care sta jos Galerie
O mamă a reușit să provoace un scandal la școala fiului său, după ce a luat o decizie fără să se gândească la faptul că pune în pericol toți elevii. Iată ce a făcut. | Shutterstock.com

Dacă unul dintre elevi este bolnav, părinții se așteaptă ca micuțul să nu se întoarcă în sala de clasă până când nu își revine. La fel s-a întâmplat și în acest caz. De aceea, părinții au rămas nedumeriți când femeia a spus că fiul ei vrea să se întoarcă la școală, deși avea Covid.

Citește și: John Venner susține că femeile fug de el pentru că e prea chipeș. Cum arată bărbatul: ”Ele tot vor da vina pe tine”

De ce voia femeia să-l trimită neapărat la școală pe fiul ei

Femeia a explicat că fiul său a fost testat pozitiv cu câteva zile înainte de a se întoarce la liceu. După o scurtă perioadă, tânărul a fost din nou testat și familia a descoperit că nu se vindecase.

Mama povestește că fiul ei nu era chiar simptomatic și că nimeni nu a mai contractat virusul de la el. De aceea, voia să-l trimită la cursuri.

„Fiul meu a fost testat pozitiv sâmbătă și a ieșit pozitiv și testul de noaptea trecută. Se va întoarce mâine la liceu. Foarte puține simptome, în afară de nasul care curge, iar eu și soțul meu nu am luat.

Citește și: Idei pentru pachetul de la școală al copilului. Cum să-i pregătești un lunch box sănătos și gustos

Este disperat să nu piardă prima zi de trimestru și sunt conștientă de faptul că recomandările oficiale înseamnă că nu mai trebuie să te izolezi când ești pozitiv, dacă sunt luate toate măsurile rezonabile (măști, distanțare etc.). Totuși, pe de altă parte, nu vreau să declanșez o nouă infecție care, fără îndoială, se va răspândi prin școală ca un incendiu.”, a spus femeia.

Citește și: Trucul care te ajută să scapi de durerile de cap în doar câteva secunde. Lidia Fecioru: "Ne ajută foarte mult"

Atunci, oamenii au început să se revolte și să întrebe de ce i-a mai făcut un test dacă avea de gând să ignore rezultatul. Și părinții liceului s-au crucit când au văzut ce plănuia să facă mama.

”De ce naiba l-ai testat? Nu are rost să testezi dacă vei ignora rezultatul. Nu mai face alte teste”, a zis cineva.

Un altul a spus: „Școala fiicei mele spune să nu duci copilul la școală. Mi se pare evident că nu ai face asta, mai ales că ar putea fi copii cu imunitatea compromisă acolo”.

Citește și: Această iluzie optică ascunde un test de inteligență! Reușești să îți dai seama în ce pahar e mai multă apă?

John Venner susține că femeile fug de el pentru că e prea chipeș. Cum arată bărbatul: ”Ele tot vor da vina pe tine”... A fost la un pas de moarte și spune că asta a fost cea mai bună experință din viața ei. Ce i s-a întâmplat cât a fost în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x