O mireasă a fugit de la propria nuntă, ca să salveze o viață. Cu rochia albă pe ea, a acordat primul ajutor unei femei scoase dintre fiarele contorsionate

Eroină în rochie de mireasă. În ziua în care totul ar fi trebuit să fie despre ea și fericirea ei, o tânără a fugit de la biserica unde abia spusese „DA” ca să salveze o viață.

O mireasă a fugit de la propria nuntă, ca să salveze o viață. Cu rochia albă pe ea, a acordat primul ajutor unei femei scoase dintre fiarele contorsionate

Rachel Taylor, o americancă în vârstă de 22 de ani, abia ieșise din biserica în care spusese cel mai important „da” din viața ei. Îmbrăcată în rochie de mireasă, de mână cu soțul ei, a luat-o la fugă!

Un accident rutier grav avusese loc la câțiva metri de biserica în care cuplul și invitații sărbătoreau nunta.

Mireasa a lăsat tot și a fugit spre locul accidentului. A ajutat la scoaterea unei femei dintr-un dintre mașinile implicate, acordându-i primele îngriijiri medicale, până la sosirea ambulanței.

Mirele și-a fotografiat soția în acțiune și a postat imaginea pe Facebook, cu descrierea: „Soțioara mea, super-eroina în rochie de mireasă”.

Concediile românilor, un pericol! Masca ar putea deveni obligatorie și în aer liber: „Nu trebuie să intrăm în zona măsurilor coercitive”

„Am vorbit cu ea până au ajuns paramedicii. I-am spus că este curajoasă, puternică și că totul va fi bine. Am uitat că eram la nunta mea, că aveam rochia pe mine. Pur și simplu, m-am transformat în asistent medicală, cum fac la serviciu”, a povestit Rachel.

Femeia ajutată de mireasă a avut numai cuvinte de laudă pentru tânără.

O tânără a născut un bebeluș cu două capete. Medicii sunt uluiți: „E ca și cum ai înghesui două persoane într-un singur corp”

„Este un om minunat! M-am bucurat când am aflat că este asistentă, este genu de om pe care ți-l dorești lângă tine în spital. M-a ajutat extraordinar de mult în acele momente de agonie.”

Ultimele știri