Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Adela

Cazul care a uimit lumea. Un pisoi s-a născut cu două fețe, iar proprietarii sunt șocați: ”Cu o gură mănâncă, cu cealaltă mianună”

O pisică a adus pe lume mai mulți pui, între care unul care are două fețe. ”Cu o gură mănâncă, cu cealaltă miaună”, au spus proprietarii animăluțui. 

Cazul care a uimit lumea. Un pisoi s-a născut cu două fețe, iar proprietarii sunt șocați: ”Cu o gură mănâncă, cu cealaltă mianună”

Cazul uluitor a avut loc în Oregon, Statele Unite ale Americii, unde proprietarii unei pisici au descoperit că unul dintre puii aduși de curând pe lume are două fețe.

Uimiți de animăluț, ei i-au pus numele Biscuiți și Sirop, potrivit BBC. Conform sursei citate, acesta mânâncă cu ambele guri.

Pisicile, un remediu împotriva plictiselii, din izolare. Un artist și-a umplut casa cu pisici

”Uneori cu o gură mănâncă și cu cealaltă miaună”, spun proprietarii animăluțului, Kyla și BJ King.

Pisicile născute cu două fețe sunt numite „pisici Janus”, după zeul roman cu două fețe. Ele au o speranță de viață foarte mică, dar a fost înregistrat și cazul unei astfel de pisici care a trăit 15 ani.

Familia este însă optimistă și spune că Biscuiți se simte bine.

„Nu suntem foarte optimiști, da pare plin de viață și are poftă de mâncare”, spune BJ King.

A salvat cinci vieți! O cățelușă acoperită de zăpadă, la -3 grade Celsius, adăpostea cinci pui de pisică

Familia nu vrea să dea pisoiul spre adopție, deși spune că a avut multe cereri atât pentru Biscuiți, cât și pentru frații săi.

„Trebuie să-l ținem în viață, în primul rând”, spune BJ King.

Recomandari