A salvat cinci vieți! O cățelușă acoperită de zăpadă, la -3 grade Celsius, adăpostea cinci pui de pisică.

Cinci pisoi abandonaţi au fost găsiţi adăpostiţi sub un câine maidanez, care i-a protejat de frig. Adăpostul de animale care i-a găzduit a primit zeci de cereri de adopţie de pe tot continentul.

O cățelușă adăpostea cinci pui de pisică

Cățelușa a fost găsită acoperită de zăpadă, la minus 3 grade Celsius, în vârstă de doi ani, câinele a încălzit cu trupul ei cinci pisoi negri. Atât cățelușa, cât și cei cinci pisoi au fost duși la adăpost, unde s-au încălzit și s-au refăcut.

„Pisoii nu ar fi supravieţuit frigului iernii din Canada fără ajutorul acestei căţeluşe”, a spus directoarea adăpostului.

Modul în care cățelușa Serenity şi pisoii în vârstă de cinci săptămâni s-au întâlnit rămân un mister, însă afecţiunea căţeluşei pentru aceștia a rămas neschimbată, chiar şi după ce au ajuns la adăpost.

A salvat cinci vieți! O cățelușă acoperită de zăpadă, la -3 grade Celsius, adăpostea cinci pui de pisică.

O cățelușă adăpostea cinci pui de pisică

Cazul celor șase animăluțe a fost relatat pe reţelele de socializare, iar peste 30 de persoana s-au oferit să îi adopte.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri