Antena Căutare

A salvat cinci vieți! O cățelușă acoperită de zăpadă, la -3 grade Celsius, adăpostea cinci pui de pisică.

Cinci pisoi abandonaţi au fost găsiţi adăpostiţi sub un câine maidanez, care i-a protejat de frig. Adăpostul de animale care i-a găzduit a primit zeci de cereri de adopţie de pe tot continentul.

A salvat cinci vieți! O cățelușă acoperită de zăpadă, la -3 grade Celsius, adăpostea cinci pui de pisică. Galerie
O cățelușă adăpostea cinci pui de pisică

Cățelușa a fost găsită acoperită de zăpadă, la minus 3 grade Celsius, în vârstă de doi ani, câinele a încălzit cu trupul ei cinci pisoi negri. Atât cățelușa, cât și cei cinci pisoi au fost duși la adăpost, unde s-au încălzit și s-au refăcut.

„Pisoii nu ar fi supravieţuit frigului iernii din Canada fără ajutorul acestei căţeluşe”, a spus directoarea adăpostului.

Modul în care cățelușa Serenity şi pisoii în vârstă de cinci săptămâni s-au întâlnit rămân un mister, însă afecţiunea căţeluşei pentru aceștia a rămas neschimbată, chiar şi după ce au ajuns la adăpost.

A salvat cinci vieți! O cățelușă acoperită de zăpadă, la -3 grade Celsius, adăpostea cinci pui de pisică.

O cățelușă adăpostea cinci pui de pisică

Cazul celor șase animăluțe a fost relatat pe reţelele de socializare, iar peste 30 de persoana s-au oferit să îi adopte.

Pentru toate mamele care au copii sub cinci ani! Acest obicei distruge sănătatea micuțului vostru. S-a trecut cu mult pe... Gheorghe Dincă se bucură în pușcărie! INML, concluzii tranșante despre fragmentele osoase descoperite: „Nu prezintă lezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x