Antena Căutare

O studenta si-a vandut cu 900$ primul loc la coada pentru iPad 2

O studenta a castigat 900 de dolari in cel mai usor mod posibil. Si-a vandut locul la coada din fata unui magazin Apple, din New York. Si nu orice loc, ci primul. Oamenii stateau la coada pentru a cumpara iPad 2, cea mai recenta varianta a tabletei Apple.

Studenta a venit la magazin cu aproape o zi inainte ca magazinul respectiv sa inceapa vanzarea tabletei. Si-a vandut locul chiar in dimineata zilei in care a inceput comercializarea iPad 2.

Cumparatorul a fost un barbat care isi dorea sa aiba noua tableta Apple pentru o calatorie de afaceri. Studenta, care castiga 22 dolari pe ora, nu a intentionat niciodata sa cumpere un iPad 2. Cu banii castigati, ea vrea sa isi cumpere bilete la concerte Lady Gaga.

Apple a lansat, miercuri, a doua generatie de iPad, la mai mult de un an de cand prima tableta a intrat pe piata.

Prima generatie a avut un succes enorm din punct de vedere al vanzarilor si a creat, practic, o noua piata, declansand aparitia unui val de produse similiare care inca isi fac aparitia in diverse colturi ale lumii.

Insa in timp ce rivalii se dezmeticesc si incearca sa prinda din urma piata tabletelor, Apple a inceput sa treaca printr-o transformare, rolul CEO-ului, Steve Jobs, fiind tot mai incert in viitorul companiei.

Apple a vandut aproape 15 milioane de iPad-uri anul trecut, dupa lansarea din aprilie, de trei-patru ori mai mult decat estimau analistii. Tableta a contribuit cu mai mult de noua miliarde de dolari la veniturile companiei.

Sursa: Antena3

Foto: mydroidandme.co

VIDEO! O noua explozie solara ameninta Terra... FOTO! Cinci imagini de exceptie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x