Antena Căutare

O tânără a mâncat doar frunze de salată și a ajuns la 37 de kilograme! Cum arată azi Charlie Bradburn

O tânără pe nume Charlie Bradburn a reușit să treacă printr-o transformare de-a dreptul uluitoare. Din cauza anorexiei, aceasta a ajuns să cântărească doar 37 de kilograme și medicii i-au mai dat doar trei luni de trăit.

Charlie Bradburn, pe vremea când a început să sufere de anorexie, în costum de baie, la balcon Galerie
Charlie Bradburn a ajuns să consume doar 100 de calorii pe zi, din cauza anorexiei | sursa foto: Profimedia

Aceasta este dramatica poveste prin care a trecut o tânără pe nume Charlie Bradburn. Pe vremea când avea 18 ani, fata a început să fie din ce în ce mai preocupată de modul în care arată, o pornire firească pentru mulți adolescenți din întreaga lume.

Doar că, ceea ce inițial părea doar o preferință pentru un trup mai zvelt, s-a transformat într-o adevărată obsesie ce a căpătat proporții periculoase, odată cu trecerea timpului.

O tânără care a mâncat doar 100 de calorii pe zi a ajuns la 37 de kilograme

Porțiile de mâncare au început să fie tot mai mici sau fata a început să își motiveze absența de la cina în familie prin simplul motiv că nu îi este foame.

Totuși, oricât de mult slăbea, Charlie Bradburn nu părea să fie nicioadată mulțumită de modul în care arată, ceva specific persoanelor care suferă de anorexie. După o vreme, tânăra a ajuns să consume doar o sută de calorii pe zi. Din această pricină, britanica din Lichfield, Staffs, a ajuns la uluitoarea greutate de doar 37 de kilograme.

Citește și: Annie Windley a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani și a ajuns la 28 de kilograme! Cum arată azi

Fiindcă avea numeroase carențe, Charlie Bradburn a ajuns de mai multe ori la spital, pentru ca medicii să-i acorde primul ajutor și să prevină o tragedie. Dar, de fiecare dată, fata se externa și își continua regimul alimentar draconic.

Charlie Bradburn, poză la spate, prin care se disting coastele

Cum arăta spatele tinerei care a ajuns la doar 37 de kilograme

Așa cum a mărturisit chiar ea, singurele alimente pe care le mai mânca erau frunzele de salată și dovleceii, pe motiv că au extrem de puține calorii. Mai mult decât atât, aceasta a început să fie dependentă de laxative și a ajuns să ia chiar și 15 pastile pe zi. La un moment dat, medicii au avertizat-o că mai are în jur de trei luni de trăit.

Totuși, adevăratul punct de cotitură a fost atunci când un star de televiziune, Nikki Grahame, a murit din cauza anorexiei. Devastată, tânăra a decis că a venit momentul să facă o schimbare importantă și să își salveze astfel viața și, implicit, viitorul.

Cu pași mici, britanica a început să adopte o dietă cât mai sănătoasă și echilibrată. Carențele de minerale și vitamine au trecut, trupul a început să capete forme și tânăra a început să vadă cât de mare este diferența dintre cum arăta la 37 de kilograme, când medicii i-au dat doar trei luni de trăit, și acum.

Charlie Bradburn a decis să își facă povestea cunoscută pretutindeni pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a încuraja alți oameni din întreaga lume să găsească forța și curajul de-a lupta cu anorexia, această afecțiune ce se poate dovedi fatală, din păcate. Azi, britanica arată într-o formă de zile mari și are un trup de invidiat.

O tânără a consumat doar 39 de calorii pe zi și a ajuns la 22 de kilograme! Chiara Schober e de nerecunoscut... O tânără și-a injectat botox în mandibulă, dar ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte! Ce a pățit Montanna Morris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x