Antena Căutare

Caz șocant! A rămas fără o parte din craniu, după ce a acuzat dureri de cap CRUNTE - FOTO

O tânără în vârstă de 24 de ani a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-i fi înlăturată o parte din craniu, după ce, timp de doi ani, ea a acuzat dureri de cap crunte.

O tânără în vârstă de 24 de ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-i fi înlăturată o parte din craniu, după ce, timp de doi ani, ea a acuzat dureri de cap crunte.

Femeia, Jodie Baitson-Horrocks, suferea de dureri de cap încă din copilărie. Inițial, medicii credeau că ea suferă de migrene, dar în ultimii doi ani, starea ei s-a înrăutățit.

După mai multe analize, Baitson-Horrocks a aflat că suferă de Malformația Arnold-Chiari - o boală rară ce afectează creierul.

Pe lângă durerile de cap, Jodie se simțea ușor amețită mereu, de parcă ar fi fost încontinuu sub influența alcoolului.

Afecțiunea tinerei presupunea că partea joasă a creierului începuse să cadă ușor spre canalul spinal.

Caz șocant! A rămas fără o parte din craniu, după ce a acuzat dureri de cap CRUNTE - FOTO

În septembrie, Jodie Baitson-Horrocks a suferit o intervenție chirugicală cu durata de opt ore, prin care medicii i-au eliminat o parte din craniu.

Potrivit mamei tinerei, dacă aceasta nu ar fi făcut operația, ar fi rămas paralizată. Ambii părinți ai tinerei au creat o pagina de GoFundeMe, prin care solicită sprijin financiar pentru fiica lor.

În prezent, Jodie Baitson-Horrocks încă se recuperează în urma intervenției chirurgicale.

E la fel de deștept ca Einstein ori Stephen Hawking! El este elevul care la opt ani a absolvit liceul, iar acum merge la... De la om al străzii la milionar! Ideea UIMITOARE cu care un fost nevoiaș s-a ÎMBOGĂȚIT - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x