O vulpe a fost filmată plimându-se nestingherită printre blocurile din București. Reacția scandaloasă a autorităților- Video

Un video șocant s-a viralizat pe Facebook, la doar câteva ore după ce a fost postat. O vulpe a fost filmată în timp ce se plimba printre blocurile unui cartier din București.

Vulpe filmată pe străzile din București

Un bucureștean a filmat o vulpe, plimbându-se printre blocurile blocurile din zona Ion Mihalache. Nici ASPA - Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, nici Poliţia Locală sectorul 1, prin serviciul de Poliţia animalelor, nu s-au sesizat (până la ora transmiterii acestei ştiri) pentru capturarea animalului, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentanților acestor două instituții, au văzut imaginile pe Facebook, însă, pe teren, nu a mers niciun angajat de la cele două entităţi, după mai bine de 15 ore de la apariţia imaginilor pe Facebook.

Bărbatul care a filmat și postat imaginile cu vulpea pe Facebook, animalul şi-ar face apariţia de ceva vreme la atelierele CFR din zonă, unde vine pentru hrană.

Cei care observă vulpea pot suna la 021 9540 - Poliţia animalelor din Sectorul 1, transmit reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri